Problemlösare

feminin

Tredje artikeln i miniserien om maskulin och feminin energi
Bry dig inte om kön! Tänk energi!

Ladda av könet och börja tala om energier istället

skulin

parlament

 

 

 

 

 

 

Vi kikar på hur de olika energierna används där jag befinner mig på norra Cypern, och det är samma sak i princip i Kerala i Indien. Båda platserna är gamla brittiska kolonier och jag känner igen väldigt många traditioner som brukas på båda platserna.

feminin

Kvinnorna bestämmer i princip vad som är ett problem
”Klaga” – påtala brister – är mycket fint och brukar belönas stort. En svenska och jag påpekade för en spaägare att de skulle få väsentligt fler kunder på ett hotell, där de hade sin lokal, om de satte upp skyltar i hotellhissen och lite här och där. Vi upplevde att det var svårt att hitta dit. Jag har sen dess 15% rabatt på livstid, och innehavaren är överlycklig och berättar rätt ofta att de har fått anställa fler och fler.

Jag ”klagade” på samma sätt, samma ord, tonfall – allt lika – på en spaägare i Sverige som också var svårfunnen, och vederbörande blev skitsur och året efter var den rörelsen borta.

Jag har testat flera sånna saker och de faller aldrig i god jord i Sverige, och det tror jag beror på att de maskulina energierna; service, närvaro, styrka och resursrikedom är snudd helt förlorade.

Nya bestämmelser tog max ett halvår
Jag undervisade en minister i ämnet solenergi här på ön och det tog inte ens ett halvår innan det kom nya regler som går ut på avdragsrätter om du installerar solenergi i ditt hem.

Jag har många dussin sånna exempel, som jag spar till en bok någongång, men det är mycket, mycket lätt att få problem lösta för du behöver bara säga ordet; problem!

Man ska tänka sig för väldigt innan man säger ordet ”problem” för konsekvensen märks direkt

alon
Värden

Senast jag sa ”problem” var då jag ansåg att det var ett problem att inte varje lägenhet hade sin egen elmätare. Värden lät gräva upp gården och det drogs el till varje lägenhet.

Men vad händer om han inte anser att det är ett problem, som jag?

Det anser han, räcker med att jag säger det, därför att det är kvinnorna som bestämmer ganska långt helt solo vad som ens är ett problem. Om kvinnor och barn upplever för mycket som problem mår alla illa – är tanken. Jag har aldrig upplevt att den jag tilltalar har vägrat lösa problemet som jag har släpat fram i ljuset. Män ska lösa problem, annars är de inga män. Punkt slut.

Det tog väl tre dagar att gräva upp?
Det är obeskrivligt skönt att leva i ett samhälle som fungerar och där eventuella problem blir lösta med blixtens hastighet.

Det är så; säger du ordet ”problem” tar det mellan en timme och ett par dagar så är problemet ur världen. Då ser du bokstavligt talat; service, närvaro, resurser i aktion…  och männen blir bara mer och mer ansvarsfulla för varje år de åldras och ju fler problem de har löst.

https://www.youtube.com/watch?v=D6qhPzXbudE

 

Vi har uttrycket ”modershjärtat” i vårt språk
Det är fint att tänka med modershjärtat då man har en femåring framför sig. Vi hittar orden i schemat; sympati, ömhet, medkännande, förstående och dessa egenskaper krävs i en familj, en vänkrets, på ett jobb men kan bli riktigt farligt om de får styra helt självt i ett samhälle och det sker i samma stund som man har feminiserat männen färdigt.

fem mask energiEn professor i historia sa mig för 35 år sedan att jag skulle inte bry mig om att folk skrattade åt mig då jag sa eller skrev; feminismen blir vår död.
– Du har nog helt rätt i det! Han berättade att samhällen hade feminiserats förr och så snart det sker invaderas det samhället.

Vi kan se det nu i vår tid då rikspolischefen exempelvis satt i TV4 och tyckte synd om mördare men inte deras offer. Sympati, ömhet, medkännande, förstående…

Jag läser rätt ofta texter som går ut på att domstolar brytt sig mer om våldtäktsmäns känslor än deras offers; sympati, ömhet, medkännande, förstående…

Vi har det märkliga fenomenet att 20-30-40-åriga män kallas för ”barn”…  Sympati, ömhet, medkännande, förstående…

Det saknas i princip överfall och våldtäkter här på ön
Det är kvinnorna som i allmänhet hittar problemen (känslig) och det snabbt (intuition) och en av de saker kvinnorna har sagt sedan kriget 1973 är att våld, överfall och våldtäkter ska det vara nolltolerans mot.

Det blir en direkt order till männen som tar fram beskyddande, styrka, service och närvaro och så ser man till att straffen blir så kännbara att ingen skulle våga även om mentaliteten fanns.

skulinJag noterar det varje gång då västerlänningar upplever systemet här att de vet inte, förstår inte, kan inte ens tänka sig att alla dessa handlande män utför handlingar som är beordrade av kvinnor.

De antar att män bestämmer allt och kvinnor saknar all form av makt
Det är i Sverige de flesta kvinnor är maktlösa. Du kan gå till kommunhuset och säga problem, problem, problem år ut och år in – händer inget. För att det ska hända något alls krävs den maskulina energin. Finns inte den uppstår handlingsförlamning i hela samhället.

När männen löser problem växer de som vuxna och blir ansvarstagande
När kvinnorna märker att det som de upplever som ett problem snabbt blir löst skapas en enorm trygghet i hela samhället, och eftersom uttrycket ”jag har hittat ett problem” bemöts med ordet ”tack, då ska jag genast lösa det!” får du en helt annan ton än den gängse svenska; ”nu gnäller kärringjäveln igen”.

En svenska blev skogstokig då hon hörde att kvinnohus saknas här
ibrahim
Vad ska man med sånna till? Jag har letat i sju, åtta år efter misshandlade kvinnliga turkcyprioter men har inte funnit någon och alla; cyprioter, engelsmän, israeler, alla säger att det existerar inga. Man har sagt mig att det har förekommit att kriminella turkar från fastlandet, som gömt sig här, har pangat på sin dam men för övrigt känner man inte till några fall.

Män som slår en kvinna visar inte beskydd, styrka, service…  
Han blir betraktad som icke manlig inför alla sina kompisar och de brukar vara hundratals. Därefter är det sju års fängelse, om du lappar till någon oavsett kön, och när maken kommer ut från det straffet är han med stor sannolikhet bostadslös eftersom det är kvinnorna som äger bostäderna då de får en lägenhet eller ett hus då de gifter sig. Hur många svenskor bor i ett hus de äger utan att vara fastighetsskötare till banken?

Sprit är sällan eller aldrig ett problem eftersom konsumtionen är 0,65 liter per person och år mot våra 18-22 liter, och skulder – som folk kan bråka om – är det få som har då det är fult att sätta någon i skuld och det är fult att ha skulder.

Ibrahim ovan är en av de lokalbor som fick sitt liv förändrat då jag ”klagade” – påtalade en brist
Han lyssnade intensivt, nickade, funderade, sa inte så mycket men han avlutade samtalet med mig genom att säga det turkiska ordet ”tamam” som betyder okej! Jag hade påpekat att hans dessertmeny var för skral. Han borde kunna sälja många desserter om han skaffade sig en glasvagn med kyla i, och visade upp dem vid entrén till den strandkrog han äger samman med sin bror, tyckte jag högt.

De stängde över vintern och han kontaktade mig i början av mars året efter och bad mig komma, och när jag anlände visade han att han byggt ett helt nytt hus; desserthuset och han tackade för att jag hade klagat. Sen dess betalar inte jag för nått kaffe, och en gång då jag var på väg till Indien och det hade blivit strul med ATM-maskinen, sverigekontot och kontanter, lånade han oombedd ut en tusenlapp med orden; ”Allt här är också ditt, säg till mig om du behöver hjälp.”

Jag skulle nog inte våga klaga på en krogägare i Sverige idag…
Sist jag var uppe i Sverige stötte jag väl på minst tio 50-åringar, som var som femtonåringar, och barnsligare än ett helt dagis. Feminismen skapar ansvarslösa män och galna kvinnor, så är det bara, och när det djupnar får man ett dårhus.

Jag uppfattar väldigt ofta då jag läser svenskars texter att männen i sig själva är ett problem
De löser alltså inte problemen i samhället utan de skapar dem. Manshatet och föraktet är vida spritt, och de beskrivs som just ansvarslösa barn, farliga, våldslösa, otrevliga, radikalfeminister vill avliva dem, osv.

maxresdefault

Det känns inte som om de skulle klara av att lösa ett enda problem och då har man omformat männen rejält under min livstid och kvävt den maskulina energin duktigt.

Jag känner heller inte en enda utlandssvensk som inte reagerar inför det här, och jag minns en svenska som mejlade mig direkt efter ankomsten till Stockholm:
 – Lena! Det finns inga män här!!!

Jodå, det finns män i Sverige men den maskulina energin är knappt spårbar och har man inte varit där hemlangtanpå länge får man en rejäl chock.

Det är dessutom rätt obehagligt att vistas i ett samhälle som är mer eller mindre renons på maskulin energi.

Hemlängtan
De säger att de längtar hem för de ser ett land i förfall, ett land med människor utan hjärta och integritet. De säger att de kan se att vi inte är lyckliga här. Källa

Om nu utlandssvenskar studsar bör även flyktingarna göra det och av samma skäl; landet saknar till stor del maskulin energi.

Det som kallas för marsenergi är mycket svag, och det som brukar benämnas venusenergin är på tok för stark och då får man en obalans i samhället som tippar allt och alla.

Det är som SÄK-polischefen sagt mig här.
– Vi löser problem, ni i Europa samlar på dem.

Det är möjligt att svenskarna kan styra upp sitt land på sikt, jag hoppas det, men inte utan att många kliar sig i huvudet avseende de grundläggande mänskliga energierna. Vi är t.ex. inget kön, vi är energier. Jag ser texter överallt som går ut på att kvinnor måste få mer makt. Det kvinnorna i Sverige behöver främst av allt är att få igång de maskulina energierna! Även om det sker lär Europa få skämma ögonen ur sig – kan bli EU:s och eurons fall – för att man inte skyddade de äkta flyktingarna ifrån Syrien och lokalbefolkningen mot jihadisterna.


En dansk journalist har insett att väst behöver män som kan slåss på grund av jihadisternas invasion
Alla i hela världen, inklusive sexåriga ungar i Indien, vet att Europa invaderas av jihadister nu och hur ska man lösa det problemet?
– Prata med dem…???

isis

Kvinnorna här har meddelat att jihadister är inte önskvärda
 – Nähä, sa männen, och höjde beredskapen runt hela ön, lagar och regler kom på plats.

Allmänheten meddelades att om man ser nån sån våldsverkare så säg ordet; Problem! Så grips de. Problemet löst!

Du kan tala dig hes i Sverige om att du har sett en misstänkt jihadist på torget. Det lär näppeligen rycka ut 120 000 poliser och soldater för att leta rätt på marodören.

Svensk press lär inte meddela att flyktingar flyr Europa därför att de som de en gång flydde ifrån har anlänt. Ett samhälle som är renons på maskulin energi lär inte kunna beskydda varken flyktingar eller lokalbefolkningen eller ge service eller vara närvarande.

Så, de drar, och jag är rätt säker på att många av den miljon som bott i Sverige i 20 år packar nu också och utvandringen har aldrig varit större än nu. Aldrig har så många lämnat Sverige | SVT Nyheter

Fråga dig själv!
Läs orden och grunna på vad vi har för lite av och vad vi har för mycket av:
feminin

skulin

https://www.youtube.com/watch?v=fYOORimbpUs

 

https://www.youtube.com/watch?v=Ey493UXR-7w

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.