Ett gigantiskt skäl till varför Sverige har många, stora problem

skulin

regeringen

Igår visade jag ett schema över feminin och maskulin energi.

Idag ska vi se hur den hanteras där jag vistas i ett sekuläriserat, litet muslimskt land; Norra Cypern. I morgon kommer den sista delen av denna miniserie.

Ett nytt schema ligger längst ner.

Bry dig inte om kön nu! Tänk energi!
De flesta landsmän blir väldigt upprörda då de får klart för sig att parlamentet och regeringen här på norra Cypern är i princip till 100% mansdominerade. De tror att kvinnor saknar makt. Nys.

När gäster väl har börjat utreda samhället vill många flytta hit, och jag har träffat på ett par dussin engelsmän t.ex. som varit här på semester, åkt hem, sålt allt i ett nafs, packat och återvänt och en del av dem jag känner söker medborgarskap nu efter tio år.

Det har med problemlösningar att göra
regeringen
Om vi tittar på schemat längst ner ser vi att intuition och känslighet är satt på den feminina sidan, och här innebär det att dessa två egenskaper används, uppskattas enormt samt belönas.

Jag hör många gånger om dagen att min intuition är suverän, uppskattad och att man vill använda den.

Män har feminina energier i sig och 40% anses hälsosamt för dem och 60% maskulina, och kvinnor har 40% maskulina och bör ha 60% feminina. Inte i Sverige; där ska båda könen helst vara exakt lika d.v.s. 100% feminin energi.

Nu behöver ingen av oss gå i taket på grund av det här för ideologiskt styrd politik försvinner i framtiden och det ganska snart, eftersom den är ohållbar, och istället får vi mer realpolitik. Men vi kan studera varför ideologipolitiken inte fungerar i verkligheten och varför genusmanin är en skrivbordsprodukt vilket bland annat kommer att leda till att man skrotar ideologipolitiken senare.

Vi alla sa att järnhandlaren är mer än okej, hyr ut du
En värd jag hade en gång sökte upp mig, och bad mig läsa av en järnhandlare som ville hyra butikslokalen i huset, och samma uppmaning fick värdens fru, syster och nån mer kvinna som han uppfattade som stabil. Kör, sa vi.

n
Gamla värden med fru och barn.
  • Tack, sa värden och åkte sen in till stán samman med järnhandlaren, de skrev kontrakt, gick på banken och hade sig, och det västerlänningar ”ser” är att ”det är bara män som är där på banken och på kontoret” och så tror man att det betyder att männen har makten.

Det är precis tvärtom
Om någon av oss hade sagt att järnhandlaren är inte okey hade han aldrig fått hyra någonsin. Det värden litar på är att den kvinnliga intuitionen och känsligheten har läst av rätt, och kollar vi på schemat står beskyddande, initiativförmåga och resurser på den manliga sidan.

Beskyddardelen är avklarad, i samma stund som han ber oss läsa av järnhandlaren, och när det är klart tar han intiativ och skriver kontrakt och med en stor närvaro.

Jag har aldrig varit med om att en hyresvärd ger mig makten att tacka nej till en ny presumtiv granne. Kan inte hända i Sverige ens, och även om vi ville skulle vi aldrig kunna införa deras system hos oss.

De svenska männen är idag så feminiserade att det förmodligen skulle ta flera generationer att vrida klockan rätt, och få dem att börja använda sin energi; beskydd, styrka, initiativ, o.s.v.

Ordet ”resursrik” användes också eller som värden sa mig, när jag frågade varför han ville att vi skulle utreda järnhandlaren:
– Jag vill inte slösa resurser, kan ta år att bli av med en idiot, du är vis, ni känner direkt.

”Resurser” samt ”service” användes sen också så långt att jag, som tack för hjälpen, var fri att plocka vilka frukter jag ville dygnet och året runt i värdens gigantiska trädgård som var mer än välfylld. Mitt matkonto åkte väl ner med 25% ungefär.

equal

Jämställdhet har feltolkats hos oss, och innebär nu att män ska göra det hemmafruarna och hembiträden gjorde förr; städa, laga mat och passa barn.

Självbilden är att vi är moderna

manmedbarn

 

Man är inte det minsta modern om man inte ens vet hur man maximalt ska använda de båda könens olika hjärnor och energier till gagn för alla.

Rejält genusmarinerad
Som du kanske ser är båda männen helt värdelösa som vårdare av ett barn. De har sällan eller aldrig någon som helst kontakt med barnet. De saknar den manliga energin närvaro.

De har, som på högra bilden, ungen felvänd så barnet inte ens ser sin vårdare (som då inte existerar för barnet) utan det ska tvingas titta på bilar, bussar, folk överallt som springer omkring.

För att omvärlden riktigt ska se hur moderna vi är skickar man ut bilder via ambassaderna om vårt genustjafs och folk vrider sig väl av skratt.
– Kolla! Två ungar som har varsinn totalt frånvarande vårdare! Stackars barn!

farobarnNärvaro samman med service är maskulin energi
Det vimlar av män här som har sina barn med sig om de ska ut och handla och många av dem har dem med sig på sina jobb.

Jag ser fäder dra på barnvagnar dagligen, och jag ser män ta sig tid med sina egna och alla andras ungar också med en knivskarp närvaro på ett sätt jag aldrig ser numera i Sverige.
farobarnDu ser män bolla runt med ungar precis överallt och får du syn på någon som är frånvarande kan du säga till mig så ska jag utreda vad det är för en rackare.

På samma sätt behövs den manliga energin avseende närvaro, resursrikedom, styrka, initiativförmåga för att driva kvinnornas önskan fram till beslut och resoluta åtgärder för att uppfylla uppdraget de har fått.

En manlig energi är service, och det har man mycket gott om på ön
Du får inte ens  tanka bilen själv för det gör unga, och det vimlar av poolskötare, trädgårdsmästare, fönsterputsare, städare och dessa jobb är oftast vikta för ungdomar. Vi kör med världens högsta ungdomsarbetslöshet istället samt att våra hem är en arbetsplats och inte en viloplats. Det är inte märkligt att folk grälar i Sverige.

Till vänster har du en urtypisk svensk man; inte närvarande alls, ingen som helst kontakt med barnet, noll service
farbarnUngen kan kvävas ljudlöst, och det lär han inte upptäcka med mindre än att han har kommit hem igen, eftersom han kör ungen i en felvänd vagn. Barnet ser inte sin vårdare, och är därmed övergivet, och det enda barnet ser är främmande människor och fordon.

OM, jag säger OM, dagens barn ens överlever sin 25-årsdag p.g.a. usel mat med mera lär de bli hispiga eftersom många är uppväxta med helt frånvarande maskulin energi och tidigt upplevde de separation och övergivenhet eftersom deras fäder saknar närvaro.

Du kan läsa precis hur många energischeman du än önskar med de energier som är ”öronmärkta” som maskulina är antingen kriminaliserade, förtryckta eller allmänt så illa ansedda att ingen vågar ge uttryck för dem. Service t.ex. är mycket fult snudd. Man ska göra allt själv.

Så länge jag lever kommer jag aldrig att glömma vad en biluthyrare sa mig, då han kom hem med bilen, då jag hade berättat att vi får åka långt utanför städerna ofta för att själva plocka upp en hyrbil.
– Förstår de inte att du saknar bil om du hyr en?!?

Scrolla upp, och ta dig en titt på de två svenska männen igen, och som ingår i det reklammaterial som finns på de svenska ambassaderna för att söka locka folk att flytta till Sverige.

De tror att de framställer Sverige som ”modernt”
Gissningsvis är 50 individer inblandade då dessa två foton produceras och jag är 100% säker på att ingen av dem förstår att båda bilderna är en enda stor röd varningsflagga för att ha med svenskar att göra överhuvudtaget.

I verkligheten säljer de in en mycket, mycket stor sanning om Sverige nämligen att männen nu är så feminiserade att de saknar närvaro, styrka, service, resursrikedom, o.s.v. De är helt kastrerade.

En familjepolitik som gör barnen psykiskt sjuka – Göteborgs-Posten

Vi anser att kvinnorna får makt via varannan damernas för vi tänker i kön

regeringen
Jag kan inte se annat än att det bara blir värre och värre, och fler och fler olösta problem travas på varandra, och det är en extrem pratkultur som råder.

Den är så extrem att man skickar kopparförgiftade kvinnor till pratterapier men samtal biter inte på kopparförgiftningar. Prat biter i allmänhet aldrig. Det är bara handling som fungerar.

Det debatteras, man kör namninsamlingar, insändare skrivs och alla bara pratar och pratar och ingen tar ansvar.

När jag frågar kommunfolk säger de att mycket få beslut fattas; alla bara pratar… Och i nutid ska det pratas förstånd med jihadister?

Visst, kvinnors hjärnor ser ut så; vi analyserar och pratar, och i Sverige är det ingen som sen fångar upp analyserna och pratet och förvandlar det till en seriös arbetsuppgift, och det är vad som sker här på ön. Direkt! Går ofta mycket fort! Hur fort ska vi kika på i nästa artikel.

Det är verkligen som gamle Säkerhetspolisens chef har sagt mig:
 – Vi löser problem, ni i Europa samlar på dem.

https://www.youtube.com/watch?v=E7PDkFod92A&t=5s

fem mask energi

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.