Om nån har missat allvaret

Jag har just nu problem med alla dessa arroganta samt totalt okunniga människor som drevar mot folk som inte har rätt åsikt.

Jag vet inte om man kan göra folk ansvariga för att de aldrig kollar upp nått, någonsin, eller inte. Man talar om ”uppsåt” i domstolsvärlden, du kan aldrig dömas utan uppsåt. De har givetvis inget som helst ”uppsåt” mer än att förtrycka folk… Jag vet dessutom vad som händer dem längre fram., när det har vänt, om historien går i repris, och det gör den. Det är inte historien som går i repris utan det är samma energier.

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.