Läsare om handlingsförlamningen och oddsen

lbVore Sverige en individ skulle den personen tvångsomhändertas för akut psykvård och omyndigförklaras. Det bästa vore om Sverige upphörde som egen nation därför att landet klarar inte av att ta hand om sig självt. Oavsett hur problemen än växer så finns det ingen regering som löser dem, de bara debatterar och debatterar, om de enorma problemen som nu har döpts om till ”utmaningar” för att det ska låta lite mindre allvarligt.


Debatten skapar handlingsförlamningen, ingår i schemat, och den ska sen den starke ledaren lösa upp i ett nafs, och blir då megapoppis.

Nu tror inte jag att Sverige ”hinner med” att skapa denne starke ledare, som löser 50 år gamla problem med ett telefonsamtal, därför att när vändningen väl kommer avseende Ukraina kommer folk att vilja lära sig -ismerna, och då går det inte att trolla fram en svensk Trump.

Israel som är mycket kunniga ofta anser att Ukraina faller inom 30 dagar, och det spelar väl ingen roll hur mycket vapen de än har om ryssarna skickar in 1,5 – 2 miljoner soldater.

Svensken tror ofta på allvar att Ryssland ska falla och att de är svaga…

Ryssarna har varit mycket tydliga med att de ämnar rädda världen, för tredje gången, och video 2 talar om att de och Kina omringar USA nu.

Förr eller senare förstår hela världen att Biden har fel örsnibbar och att Per Holfve blev mördad, på egen begäran, dvs han svalde snällt 25-30 piller per dygn.

Det bör finnas mellan 2-3 miljoner rysktalande ukrainare i massgravar. Det kommer att läcka ut att man skjutit småbarn i sitt eget land, osv, osv, osv tills man spyr.

Listan

https://youtube.com/playlist?list=PLVmHtRW0bTN-JTFHL-U02jVf9mtP0oe6D

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.