Uppdat – Läsarbidrag – Den fascistiska ekonomin är brutal för att inte säga mördande

lbNu åker hundratusentals svenskar ut på gatan och blir hemlösa mycket snart och totalt kaos kommer att uppstå i Sverige.
https://www.svt.se/nyheter/inrikes/ny-rapport-bostadsratters-avgifter-bor-hojas-med-40-procent

Sverige har inte en chans att överleva som nation.
Jag gissar att de svenskar som mister sina bostäder och blir hemlösa kommer att få ett helvete, massor av svenska kvinnor lär bli våldtagna och massor av män blir rånade och ihjälslagna.

Att bara ta sig ut och flytta till ett annat land är inte det enklaste, sådant tar lång tid av noggrann planering, dessutom bör man ha goda kontakter och kapital, sist men inte minst god kunskap. Jag vet att det kommer att braka loss på allvar i Sverige och är beredd på att det kan bli fråga om att leva vildmarksliv vilket jag troligtvis skulle klara av, trevligt skulle det nog inte vara vintertid, men jag skulle klara av det. Men ännu fattar de flesta inte att Sverige kommer att braka ihop och majoriteten tror att allt kommer att ”fixa sig” och fortsätta som vanligt, de som tror det lär vara de som går under först av alla.

Jag hör i princip varje dag folk säga att ”det fixar sig” vilket innebär att de bedrar sig själva, men tyvärr förstår inte majoriteten förän det blir allvar, men då är det för sent. För egen del tror jag inte att Sverige överlever som nation och blir inte förvånad om landet styckas upp i små bitar eller erövras av ryssen.
Dessutom verkar Sverige vara en huvudbas för terrorister att gömma sig i, och detta lär inte Ryssland acceptera och blir därför en mycket god anledning för Ryssland att ta över Sverige, och gripa varenda terrorist.
Oavsett hur mycket än makten försöker rasar ALLTID fascismen sönder och samman, dess ledare grips och straffas ALLTID. De som inte fattar detta kan inte någonting om historia.
Om och om igen har väst infört dessa system som orsakat folket ett fruktansvärt lidande och sedan ALLTID rasat ihop. Jag tror inte att Ryssland kommer att acceptera att fascismen blossar upp ännu en gång, de lär sätta stopp en gång för alla, och den här gången kommer Ryssland att gå brutalt fram för att totalt krossa fascismen i väst.

Jag kan -ismer, mamma lärde mig från 1962, och jag började lämna år 2010
naziDe följer samma manus, och de går ut på samma sak, och är mer kriminalitet än politik. Om du hade skrivit texten ovan då 2010 hade du blivit knäppförklarad. Det är alltid så att då folk fattar är det för sent.

Det märks dagligen att fascismen är uppfunnen av en pedagog. Det går inte ens att varna folk; då är du med dom. Det går nog inte ens att påstå att du ska hata bibeln, koranen etc för det ingår i den kollektiva nazi-uppfostran.

Idag gissar jag att 2-3% skulle tro dig men i princip bara folk som kan -ismerna.
Folk tar inte ens bojkotten på allvar, än.

Vi får se om den påverkar mig, inget visum till svenskar?
Jag tror inte det i nuläget men ett krav kommer inom kort; en turkcypriot ska garantera att du är en bra människa.

Vi har haft en bojkott förr, hamnarbetare i USA vägrade lasta av svenska fartyg därför att vi tog emot deras desertörer. Det vet nog få, och längst ner under listan lägger jag en video som är menad att bevisa att svensken befinner sig i en rejäl mediaskugga.

Del 2 är inte släppt ännu:

Hellstorm – The Real Genocide of Nazi Germany (1 of 2)

https://youtu.be/e8ML9Y1dNbo

 

Listan

 

Så sent som idag såg jag folk på FB skriva att de ska flytta till friheten i Kalifornien

https://youtu.be/OLM83AlylQI

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.