Ny serie; Varför ska man plugga fascism?

Man bör studera hur en fascism byggs, eftersom det byggs en i hela väst, men främst för att man ska slippa bli använd och utnyttjad, och säga och göra saker man sen bittert får ångra hela livet, och för att inte kasta bort sin tid.

Jag har många FB-bekanta som tipsar mig, och de kastar bort sin tid samt hjälper fienden, och jag har lovat en av dem att visa henne det, och det är uppkomsten till denna planerade serie artiklar.

I schemat nedan och ovan, längst ner till vänster, ser vi att kriminalitet ska byggas för att skapa osäkerhet och desperation, och till höger ser vi att känslor av förnedring och förtryck ska framkallas, och vi ska nu kika på hur kriminaliteten byggs medvetet.

Den som förstår det kommer inte att ”svara” med känslor av förnedring och förtryck i en själv. Man slipper må pyton på beställning, och kan lägga ner energin på att lära sig ännu mer för att undvika alla andra fällor.

Till höger ser vi ett klassiskt exempel att det är prio 1 att göra oss besatta av kriminalitet för när den egna inhemska inte räcker till lånar man in från USA.
Artiklarna om mamman och partnern, och pappan som sköt en son i magen, kommer ifrån USA.

Hur bygger man kriminaliteten?
Där jag befinner mig i TRNC har de 20 000 poliser och 10 000 brandmän, det är samma kår, dvs de hjälper varandra vid behov, och de arbetar då med cirka en miljon som är här jämt, och en till som kommer och går till sina semesterbostäder, och en halv miljon turister per år från hela världen.

De klarar upp 99% av de få anmälda vardagsbrotten som finns, och Sverige har 30 000 poliser på tio miljoner, och klarar upp 1%.

Man har en övertydlig underbemanning, och av de 30 000 poliser Sverige har är det ett par tusen som jobbar med krimärenden, många är trafikpoliser, etc.

Om svensk polis skulle vara lika många som här per capita ska det nyanställas ungefär 200 000 poliser dvs det fattas 90%, och då förstår vi varför bara 1% av vardagsbrotten klaras upp.

Man åtalar inget som inte kan ge 2 års frihetsberövande
Allt som inte kan ge det läggs med automatik ner, och man har ändå inga åklagare som kan ta hand om ärenden.

Sedan 2019 har åklagarna blivit fler och vid slutet av 2020 var antalet för första gången över tusen. Man har alltså tusen åklagare
på tio miljoner människor eller 1,57 miljoner brott.

fascimUnder 2020 anmäldes cirka 1,57 miljoner brott, vilket innebar en ökning med 18 500 brott (+1 %) jämfört med året innan. De kategorier av anmälda brott som ökade mest i antal under 2020 var skadegörelsebrott (+14 %) samt narkotikabrott (+10 %). Källa

Och även om vi skulle utbilda 200 000 poliser, och anställa 10 000 åklagare, så löser inte det problemet:

Det kan leda till att de stora satsningar på främst polisen, men även på åklagarna, går till spillo på grund av resursbrist i domstolarna, skriver domstolscheferna vid fyra av de största tingsrätterna. Källa

Vi ser nu tydligt att man är i hamn, långt in i hamn, avseende bygget av dels kriminalitet, men också att den viktiga oron skapas den här vägen, och den oron hjälper alla som delar artiklar om galna kriminella händelser till med.

Till vänster ser vi som den näst sista punkten att vi ska bli besatta av kriminalitet slutligen. Det finns också fler byggstenar i just denna puzzelbit t.ex. att man skrotade allmänpreventionen på 80-talet, man har slutat utvisa enligt tariff, påföljderna är låga, osv.

Lek med tanken att de hundratusentals som nu hjälper fascistbyggarna, genom att dela artiklar om all galenpannekriminalitet vi har, skulle börja dela artiklar som handlar om att vi varken har poliser, åklagare eller ens domstolar i en normal omfattning utan alla instanser är underbemannade.

Då blir tanken hos mottagaren;
-Men, varför har vi inte det?
Istället för; Ett mord till!!!

Den superviktiga oron är född… och den är avsiktlig och ingår som en viktig delbit i bygget
Svaret på frågan varför vi inte har normal bemanning beror på att det byggs en fascism sen 1975 ungefär, där en uppbyggnad av kriminaliteten är mycket viktig, och jag kommer in på det mer i denna serie artiklar längre fram, som kommer att ligga under kategorin ”Varför ska man plugga fascism?”

Sweden fascism in slow motion

Trots löftet: Resursbrist sinkar mordutredningen – SvD    Resursbrist det stora problemet” – Sekotidningen

Spread the love
Om Lena Holfve 10695 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.