Nu bygger vi nationalism

mani

Låten är mycket tidstypisk
Vi har under min levnad inte varit speciellt nationalistiska av oss, och absolut inte i jämförelse med norrmännen.

De är det helt säkert på grund av kriget, och vår ockupation av dem, på samma sätt som turkcyprioterna är det, också samma skäl förmodligen nämligen kriget 1974. Men svensken har inte varit det mer än möjligen under Dalarupproren? Inte under min levnad, och nu går det inte att undvika. Vi ska dock ha klart för oss varför den manipuleras fram.

andersDet provoceras fram mycket tydligt
Svenske Anders får ingen assistans, och papperslösa får nya tänder, dvs. man sätter mycket medvetet grupp mot grupp.

Nationalismen måste provoceras fram därför att det är det kommande och mycket planerade inbördeskrigets motor.

Man vet att CIA använde miljon efter miljon på Balkan för att provocera i alla byar och samhällen varför man fick fram världens kanske konstigaste krig. Folk som bott grannar, utan problem, blev plötsligt dödsfiender.

Exakt samma sak inträffade på Cypern runt 1960 och samma manus används nu.

De agenter, som ligger bakom, ska in hela bunten på livstid en vacker dag och nu får vi se om svensken är streetsmart eller inte.

Meningen är att vi ska ut och skjuta araber
För att få folk att göra det måste man manipulera deras känslor. Vi har t.ex. ingen aning actorsom denne Anders Hansson finns därför att skådespelare används brett i vart fall i  USA.

 

lbStyrkan i en demokratur ligger i att folket är övertygade om att de har demokrati, medans i verkligheten så är valet inget annat än frivillig åsiktsregistrering regisserad för att lura en majoritet av folket att tro de gör skillnad på något sätt med en papperslapp en gång vart 4e år..

stod
Klicka

Vilka utför alla dessa övergrepp som pågår via F-kassan, SKV etc?
För fem år sedan skrev jag en text, därför att jag hade upptäckt att de statsanställda hade ökat nåt helt otroligt på kort tid, om denna arme´.

Idag har vi mer facit i handen för nu är det skottpengar på gamla, sjuka, svaga, handikappade, blinda, döva och det är typiskt fascister. De tål inte svaghet.

Posted on 29 september, 2012 Under loppet av fem år, mellan 2002 – 2007, ökade antalet statsanställda administratörer med 50% samtidigt som alla bidragsberoende blev 50% fattigare, och allt det mitt under en högkonjunktur.

Under 25 år har 100 000 vårdplatser försvunnit men befolkningen ökat
Nyopererade slängs ut efter 55 minuter från uppvaket efter operationer som här på Norra Cypern ger dig 4-5 dagars sjukhusinläggning. Jag har kollat det. De behåller dig för kontroll ett dygn bara efter ett enkelt benbrott därför att kroppen stressas av frakturer.

Det ser ut som om man tagit pengar ifrån folket, och fört över till den alltmer vansinniga byråkratin, för att avlöna folk som är som en gerilla vars mål är att förstöra landet. Det är också 2002 man ändrar grundlagen ljudlöst i dess grundvalar.  Grundlagsändring utan folkets mandat = Statskupp.

Det kan inte vara gratis att organisera spektakel, och vad jag vet är det SIDA och UD främst som inte riktigt kan redovisa vart pengar har tagit vägen. Sida får hård kritik av Riksrevisionen  Stora brister i intern biståndsgranskning  Riksrevisionens granskning av utrikesförvaltningens. UD är i mina ögon också det departement som arbetar hårdast för att skada Sverige internationellt.

skadespelare

De små avlönar armén
Multiinternationella bolag betalar ingen skatt i vårt land, varför man hämtar byråkratlönerna ifrån de lokala producenterna, och de har inte råd att varken växa, utveckla eller anställa och kan då aldrig hota multibolagen – vilket är meningen. Vi kan därmed inte få konkurrerande smartare varor. SKV jobbar som på uppdrag; inga mellanstora bolag i Sverige som kan sticka upp! Det känns onekligen planerat.

Tidigare publicerat i bloggen av en läsare som förmodligen jobbar på SKV:
Det ska låta så bra och fint med att vara egen företagare. Men sanningen är den att staten tar i princip allt du drar in. Dagligen ringer det in folk till skatteverket som är helt chockade över alla avgifter och skatter. De har inte en aning, i slutändan jobbar de gratis eller till slavlöner.

“Svenska skatter vore döden för två företag av tre i USA”
Över 65 procent av företagandet i USA skulle inte klara att leva med svenska skatter, visar internationell rapport.. Sveriges inkomst- och kapitalskatter medför att vi har ont om personer med företagserfarenhet som vill satsa pengar i nya företag, skriver professor Pontus Braunerhjelm vid KTH. Läs mer (DN)

USA, med sin lydstat Sverige, ska ut i sju krig under fem år, och EU har bestämt att 20 miljoner unga ska tryckas upp i Europa via krigen, dels för att det är för många gamla och för få unga men också för att ta ”skitjobben” för lönedumpningar lär komma som ett brev på posten.

Det kommer ta tid längre fram att hitta dem
Men ingen kan sova lugnt innan det har skett för det är som Boethius titlade en bok på 90-talet
”Några som inte älskar oss håller på att förändra vårt land”.

General Wesley Clark: Wars Were Planned – Seven Countries In Five Years

Iraq war Planned in 1998; PNAC letter to Bill Clinton

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.