En läsare ville visa mig en varning

n

oEn läsare ville visa mig människor ifrån Syrien som varnar Europa och det låter sig nog inte göras därför att Europas ledare vill uppenbarligen inte det och framförallt inte de svenska.

Vi pratar rätt ofta om den oviljan på Cypern, och jag är nog klar med vad jag själv känner. Nu har jag inte funderat dygnet runt i åratal men jag har snackat med lite studenter och lokalbor ibland sen ISIS meddelade att de skulle ta sig upp till Europa för nu fem år sen.

Jag har väl kommit fram till att Europas ledare är superrasister

n e
Förvånade studenter ifrån Saudi. Den ene till vänster talar jag rätt ofta med.

Studenterna, ifrån Afrika och Asien, och jag har enats om att all form av särbehandling är rasism.

Halva Europa håller nu på att ”anpassa” sig till ISIS-folk som bär sig åt som skymningskrigare. Domstolar ger mängdrabatt för brott, osv. Det går så bra så att ljuga om sin ålder. Det är särbehandling eftersom man inte skulle gå med på dessa beteenden om lokalbor gjorde samma sak. De ska få vifta med sin flagga på svensk mark – enda landet i världen som tillåter det.

Jag kände av den där statsrasismen då jag kom till Karro, med ett labbsvar från Norra Cypern, som angav att jag hade Leishmaniaparasiter, och de köpte inte provsvaret. De skulle prompt ta egna, och det tog tre och en halv vecka innan det svenska labbet sa vad Norra Cypern redan hade sagt. Då ska man veta att man ser när dessa parasiter äter på en så de lät dem tugga på mig i tre och en halv vecka bara för att de inte litade på ett utländskt labb.

Vi märker av det inom UMS då medlemmar meddelar sina läkare att de t.ex. har ditt och dutt därför att, och nästkommande läkarbesök får medlemmen veta av doktorn att det finns ingenting om det på nätet. Då har de googlat på svenska, och hade de gogglat på engelska hade de hittat hur många avhandlingar och forskningsrapporter som helst.

Men det är bara svenskt som duger
En erfaren nattsyrra på medicin sa mig att det är så jämt; läkarna googlar bara på svenska. All den forskning som finns i världen når därmed inte Sverige som redan där hamnar många tiotals år efter resten av världen. Borrelia t.ex. anses ”obotligt” i Sverige, och det är nog bara där och det beror då på att det saknas svenska studier. Ett stort bokförlag gillade min nya bokserie skarpt men…  det saknades svenska studier!

Det finns lite forskning runt svensken och rasism, och den startade då jag drog igång folkresningen mot Lasermannen, och man kom fram till redan då att svensken är inte speciellt rasistisk av sig. Jag har ett tiotal afrikaner och asiater som spanar åt mig, och som varit i Sverige 5-10 år, och de anser att det finns ingen rasism alls bland allmänheten.

Frågan är hyperstor bland ledare och i media
oOm många inom apparaten ständig kör med särbehandling kan jag förstå varför de bråkar så mycket om just rasism. De projicerar väl, och anklagar Gud alla människor för rasism.

Jag har upplevt det en gång; en skogstokig kvinna som skrev ett ilsket brev till mig att jag var rasist, värsta hon stött på, och hon skulle anmäla mig. Jag drev då Teaterlistan.se och hon skulle kontakta alla teatrar och se till att de slutade arbeta samman med mig.

Jag trodde inte mina ögon
Jag hade öppnat en blogg kallad ”Rädda Sverige. nu” och den handlade till 95% om näringslivsfrågor. Det var i samma veva som jag var en av regeringens kvinnliga småföretagar-ambassadörer.

Genom sig själv känner man andra, skulle jag nog vilja påstå, så hon måtte ju sitta på nån kommunal stol och särbehandla utlänningar med samma hysteri och precis hela dagarna.

När jag frågade om ”rasism” i Indien fick jag förklara ordet för de visste inte ens vad det betydde

oJag har frågat ungdomar här på ön, och de kikar bara förvånat på mig. Här skriver tidningarna t.ex. alltid ut nationalitet på folk som döms och där uppe mörkar man men bara utlänningar – särbehandling, igen.

Jag märker det på sån´t som att det finns två musikband här som heter Gipsy Brothers och Gipy Jazz. Ingen skulle väl våga kalla sig för ”Zigenarbröderna” eller ”Zigenarjazz” i Sverige? Det finns en second handbutik som heter ”Gipsy”. Särbehandling igen att ingen skulle våga öppna den butiken där uppe.

Det existerar inget rasisttjafs alls på norra Cypern, och ingen frågar varifrån man kommer nämnvärt. Folk går på vad man gör. Det märker jag då jag är i Sverige att där frågar man ofta folk med utländskt utseende; varifrån kommer du? Det händer aldrig här. Det är en av de saker jag uppskattar mest att man slipper allt rasisttjafs här. Finns inte i Indien heller.

Artikeln fortsätter under musikinslaget.

Om nu många beslutsfattare när denna Europarasism kan man väl tänka sig att de är livrädda för att nån ska upptäcka det varför de blir så hysteriska som de är nu? Nationen, folket och dess flagga är snudd ”rasism” och det är ett normaltillstånd i hela världen att hylla sitt land, sin flagga och hålla ihop sitt folk men hos oss har det blivit tvärtom.

Vilket annat land har en ”diskrimineringsombudsman”??? Inget, vad jag vet. Denna Europarasism kan väl kanske vara en delförklaring varför de inte förstår allvaret? Ingen av dem törs säga vad man ser t.ex. en 40-årig man i vapenför ålder utan han ska också särbehandlas och kallas för barn.

Nu försöker akademiker förklara att ”de är sånna” och ”vi måste förstå det” och det är rent nonsens och känns rasistiskt om något. Det kan jag känna som ett slags rasism att man vill lära ut t.ex. att muslimer är fullständigt vrickade och från vettet. Så är de inte i verkligheten. ISIS-folk är det för det är deras uppdrag.

Knepigt är det, och det känns helt absurt
muslimerNissen till höger som skriker om hundar är för oss här helt absurd men om jag har rätt kommer ISIS-folket säkert driva igenom hundfritt, eller nått. Särbehandling igen…

tnyaVi har inte dem här, eftersom de inte får komma in här.
ISIS är en världsomfattande terroristorganisation varför de inte är välkomna.

D.v.s de grips vid flyget, om de ens försöker, och utvisas med nästa plan. ISIS är ingen tillåten organisation alls. Den är helt kriminaliserad eftersom de är massmördare och det har sagts mig att de har dödat 100-120 000 muslimer. Saudi bygger ju också en 600 mil lång mur för att hålla dessa galningar ute.

sd
Klicka

Jag ser däremot väldigt många muslimska familjer med hund samt att jag har en själv. Jag har skrivit en artikel om att min verklighet är inte som din i Sverige. Jag har t.ex. aldrig stött på nån som skulle hata julen.

Vad jag också ser är att man kör väldigt mycket med ”sd hade rätt” nu före valet. Statsministern jobbar häcken av sig för att lobba folk mot sd och är nästan lika duktig som Reinfeldt var.

Det läsaren ville visa mig främst var filmen längst ner
Det är väl bra att folk från Syrien varnar men det har även Österikes säkerhetstjänst liksom Schweiz arméchef, Ungerns, Polens, Slovakiens säkerhetstjänster också gjort men det passar väl inte agendan att lyssna. De kallas för ”rasister” när de påpekar att skymningskrigarna är soldater.

Frågan är Europas viktigaste militärfråga sen slaget i Wien 1683 
Men de tror att de har kontroll kanske? Behöver bara iscensätta en polisstat?

Normalt sett är rasism då en ras anser sig överlägsen en annan varför man tar sig friheten att bestämma över den underlägsna och betrakta den som idioter, handelsvaror, som objekt. Ren slavhandel har upptäckts i krigens kölvatten, som ett exempel.

Ideologi-politik blir väl också lätt rasism, och jag tänker på att man alltid betraktar alla invandrare som mindre vetande små barn, och som objekt,  som måste ha ”stöd” etc. Men som kanske främst handlar om att man vill mata sin hjälpindustri med nya klienter.

Eftersom ingen googlar på engelska känner man inte till vad som sägs utanför landets gränser
stockholm riots soeren kernMen även om man nu lyckas isolera sig totalt är det ändå ett slags rasism att inbilla sig att det skulle vara nån form av normalbeteende att elda bilar, attackera befolkning, utöva krigsvåldtäkter samt begå andra typer av brott som i denna region lätt ger 15-20-30 års fängelse.

Det börjar bli mer än obegripligt varför ledarna inte förstår att det rör sig om soldater vars beteende är helt normalt – för soldater.

US and Europe are now ’ENEMY NUMBER ONE’ for ISIS and other terror groups, expert warns

Swiss Army Chief Warns Of Social Unrest, Calls Upon Citizens To Arm …
Terror warning: 26000 ISIS jihadis ready to launch 

US issues European travel warning

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=IVEJGXMG7ac

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.