Nu kan alla sluta debattera chemtrails och börja handla

Skärmavbild    kl

Nu kan alla sluta debattera Trumps mur, skrev jag för ett tag sen, och nu är det dags att sluta debattera chemtrails och förgiftade kan ta denna video nedan under armen, och uppsöka en advokat, och rika bör tar fighten först i domstolarna.

Alla borde avgiftas avseende just aluminium eftersom man har hittat det i regnvattnet. Jag själv hade en aluminiumförgiftning, och en morgon såg jag ett par bilnycklar i hallen och undrade om jag hade nån bil, och om jag hade det;
-Var står den?
-Hur ser den ut?

Det tog mig timmar en gång att hitta min dotters namn i den grötiga minnesbanken
En gång snurrade jag runt, runt i en rondell för jag hade glömt vart jag skulle åka. Jag ställde bilen då, och insåg att myndigheterna förstår inte allvaret för i så fall skulle de dra in alla ”utmattades” körkort direkt.

En gång, innan jag ställde bilen, kom jag ut ifrån Coop, hade en bilnyckel i handen men visse inte var jag ställt bilen. Men jag mindes att man kan trycka på en knapp så blinkar bakljusen, och det gjorde jag, och fann att jag hade parkerat min bil längst bort men glömt dra handbromsen så den hade rullat ner i ett litet dike.

Det du kallar för demens är idag kopplat till just aluminiumförgiftning liksom autism
Jag praoade i demens men återställdes till 100% efter avgiftning, och jag hade IQ fiskmås men kom ihåg hur det var att minnas och kunna saker. Vi talar om fem års mardröm.

Sofia Stark kan läsa igen!

Link between Aluminum and the Pathogenesis of Alzheimer’s Disease

CIA-höjdare förklarar hur de besprutar oss
Videon är ett läsartips, tack!

https://www.youtube.com/watch?v=jXxFDj2Mc2E

https://www.youtube.com/watch?v=cFW9w7wOxg8

https://www.youtube.com/watch?v=3n8d_CJX0p8&fbclid=IwAR31oyH7xoLvch_jCwhNvmlAnkD2HGwM3gi-QlJ5fG6FKF_D5GrZgzk0Tqo

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.