Två läsarfrågor

Skärmavbild  kl

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=5JO9kRtZHDE]

fascismHej Lena, har du någon förklaring varför du tycks ha ett helt unikt helikopterperspektiv?

Ja, jag har faktiskt det. Men det är inte helt lätt att förklara… ovan lägger jag ett klipp som handlar om en konstnärsutställning som gör varje normal svensk förbannad.

Då reagerar folk på artikeln och skakar på huvudet
Men sätter vi ihop den artikeln med ett fascistschema ser vi en helt annan bild nämligen att ett djupt förakt för konstnärer och intellektuella måste skapas.

Vi har t.ex. sett att 15-åringar intervjuas men inte professorer. Kunskapsföraktet är djupt samt utbrett och det måste till om du ska kunna bygga en fascism.

Vi kan kalla det för ”helikopterblicken” när man snabbt ser dessa samband.

Läsaren Morgan reagerar över att inte stora skaror söker sig hit:

Skärmavbild  kl

 

 

 

 

 

 

Min förklaring till båda läsarna är följande, och ofta svår för svenskar
Vi är helt renons på dessa kunskaper – lärda att skrika humbug – för nu talar vi om makt.
Skärmavbild  kl
Symbolen till vänster är Pallas Athena, vars namn är hämtat ifrån visdomsguden, och vi ska nu studera var jag har den i min livskarta.

Du hittar den… i mitten till höger om tecknet för Mars (drivkraft) och efter kommer tecknet för Merkurius (kommunikation) och de ligger allihop i det tionde huset i Väduren. Det tionde huset är ni läsare – det publika.

De tre symboler du ser där är ”författaren”
Jag kommer inte undan men min författardvala i 20-25 år går också att förklara rent energimässigt. Orättvisorna måste bli tillräckligt många och vansinniga för att Pallas Athena ska vakna.

Skärmavbild  klLängst ut till höger har du symbolen för solen i det nionde huset = utlandet. Det förklarar resor i ca 80 länder. Nionde styr meningen med livet och styr alltså långa resor, upptäckter – innovationer och vidgade vyer.

Ser man till kartan har jag inte ens börjat resa än. Det kommer många, många fler längre fram.

Till vänster har du symbolerna för Jupiter och Venus i elfte huset – socialt engagemang – och Jupiter står i det här fallet för ”tur”. Jag får alltid in det jag behöver för att klara av livskartans krav och förpliktelser. När jag la i den sjätte växeln avseende energier här i bloggen kom en svensk energiexpert flygandes…  Klassiskt!

Pallas Athena i Väduren ger en healer, se video nedan, och det går också som en röd tråd genom hela mitt liv; t.ex. först sjuk själv, sen helikopter-slutsatser – och sen ut till publiken.

Det Morgan efterlyser kommer sen dvs. jag är ofta 5-30 år ”före” och det ser vi på sånt som att Botten Upp, som kom för över 30 år sen, är den bok som de flesta ville ha år 2018. Man måste vara före, för-fattare, eftersom en bok måste vara ny. Inget i den får vara skrivet redan.

Jag frågade ett proffs i Indien, då jag påbörjade böckerna till UMS, och jag fick svaret att de går inte i luften då de kommer ut, utan senare.

Socialstyrelsen tror ju fortfarande att ”utmattning” är ”psykiskt” men det kom en skift från dem nyligen. Jag har en dialog med en av cheferna, som gick ut på att mer forskning behövs. De börjar vackla med sitt socialt, psykiskt, arbetsrelaterat och en svensk professor har slagit fast att det är fysiskt. USA och hela Asien vet redan att det är ofta mögel.

Skärmavbild  kl
Konsekvens av ett rent politiskt (fel)tänk 

Jag är just nu dödstrött på konsekvenserna
Nyligen bad jag biljonärsklubben se om de kan resa medel för att anställa en pressekreterare – PR-människa – som kan driva mögelfrågan får vi se vad de säger.

Än så länge; ”Vi tittar igenom det här.”

Över hela världen har Pallas Athena aktiverats i en himla massa människor
Skärmavbild  klDen som drog igång världens största städning av oceanen har garanterat sin Pallas Athena i det tionde huset.

Du kan i princip säga;
– Tack Pallas Athena, då det dyker upp just innovationer, nya lösningar på gamla problem, etc.

Fördelen med att förstå det här på djupet, för mig t.ex., är att jag vet att jag kommer inte undan. Det är lika bra att skriva bok 1, 2, 3, 4 – som är klara – och ta sig igenom 5, 6 och 7 också även om jobbet är rätt trist – men resultaten får mig ofta helt andfådd.

Skärmavbild  klOm inte lär jag väl få redigt med stryk
Indragen pension betyder:
-Nu skriver du!!! Begrips?!?

Innan jag dör hoppas jag att jag får ut en bok om energilärorna också. Men just nu får ni vara försökskaniner. Det är ett ämne som är helt tabu i Sverige – meningen, säger jag.

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

2 kommentarer

 1. Det kan finnas tre förklaringar för läsaren Morgan varför du inte har 50000 följare på Farsboken.

  De intuitiva som tror på horoskop är inte 50000 i Sverige, eller är så intuitiva att de inte förstår det rationella i meddelandet.
  De rationella som kan förstå vad du säger och analysera det, tror inte på sambandet av din rationalitet med horopskop, snarare att du har haft tur i genlotteriet, så direkt när du gör kopplingen till horoskop tänker de att du alls inte har haft tur i genlotteriet och att detta är inget för dem. Jag tillhör denna kategori. Det är svårt för mig att länka till dig. Det skadar Vetenskapliga partiet, ändå länkar vi till två poster av dig, eftersom din rationalitet är intressant. Vad gäller religioner är vi alls inte intresserade. Vi ser heller inget känslomässigt korrekt med dem.
  Ofria och dolda skript-styrda sociala applikationer/program på nätet tenderar att kontrolleras av de som äger dem. Deras intresse kan skilja sig från ditt intresse och därför kan du döljas på olika vis, s.k. ”shadowbanning”.

  Vad är då lösningen?

  Mitt förslag är att du skiljer på intuitivt och rationellt på två olika bloggar. På den intuitiva bloggen kan du låta horoskop och känslor härja konstnärligt fritt, låt det rationella begränsa sig till horoskopets avläsningar, enligt den uppfattningens regler.
  På den rationella bloggen håller du dig strikt rationell med hänvisningar till vetenskapliga rapporter och låter där känsloargumenten enbart vara stöd för rationaliteten.
  Meddela dina följare att du slutar kommunicera på system som kontrolleras av fel slags intressenter och nu ämnar följa Richard Stallmans råd om öppenhet och frihet: https://archive.org/details/RichardStallmanInterviewByJustinHall201403
  .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.