Nu börjar det sista bygget; polis&militär

Enligt lag får inte polis och militär samarbeta, och det förbjöds efter skotten i Ådalen 1931 då polis-militär slog ner en strejk och dödade fem arbetare.

När man har byggt oordning och kriminalitet färdigt är det dags att införa samarbetet igen, och lejonparten jublar, i början, eftersom alla utgår ifrån att de nu ska jaga de av media ständigt uppmärksammade ligisterna.

Det var dock mycket värre förr…
Det dödliga våldet var mer omfattande på 80-talet än nu men man har lämnat kniven hemma, och skjuter istället.

Jublandet står på fram till den dagen massan kommer på hur och varför fascismen är byggd, och då är det för sent. Sen är det bara främmande makt som kan lösa upp en -ism.

Ådalshändelserna, Skotten i Ådalen, Ådalen 31, kallas händelseförloppet kring en arbetskonflikt i Ådalen i mitten av maj 1931, där fem personer sköts ihjäl av militär som stod under polismans befäl.Wikipedia

Vi vet sen tidigare att polisen är extremt numerärt underbemannad sen minst 20 år tillbaks.

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.