Nu är det officiellt känt att… men det är väldigt många faktafel

Invandring Diagram

Flera MSM-medier har meddelat att invandrare är överrepresenterade i kriminella sammanhang, och vi ska nu lära oss att SD hade rätt, heeeela tiden!!!

isisVi är enda landet i världen som har legaliserat ISIS-flagga vilket med automatik gör så att vi blir intressanta för dem eftersom vi skyddar ISIS.

Hit där jag är i TRNC vill de inte, de åker in på 25 år, du får 10 om du hjälper dem. Vi talar om en superkriminell terroristorganisation.

Vi har importerat gatubarn från Marocko…

All forskning visar att det är inte risken för straff som avhåller folk utan risken för upptäckt. Vi har haft 20 000 poliser sen jag snudd var liten, och då var vi väl fem miljoner, och nu är vi tio.

Där jag befinner mig har de 20 000 poliser på ca en miljon invånare
99% av den lilla brottslighet som finns klaras upp. Det fattas runt 200 000 i Sverige.. 1% av vardagsbrottsligheten klaras upp där.

Världen är full av förtvivlade föräldrar, för deras upproriska söner har dragit till Europa, de får mat där, hur de än beter sig, så föräldrarna är helt maktlösa. I tusentals år har man sagt;
-Du får ingen mat om du gör si eller så…

Väst har effektivt slaktat den kulturen.

Libyen Sverige skickar plan imagesCADORPISvenskar döms oftare till vård, de hamnar på behandlingshem som saknar murar, och utlänningar sätter man nästan alltid i fängelser pga flyktfaran.

Sverige har ingen massinvandring alls, ingen invandring att tala om, indier frän IT-industrin och bärplockare från Thailand får arbetstillstånd, men det är mycket, mycket svårt att få VISA till Sverige, ens som turist. Det vi har är flyktingar, som bombats upp, dvs de är krigsbyten.

De förväntas föda barn på svensk mark, vi vägrar reproducera oss sen 30-talet, och sker inte det lär de deporteras lite längre fram. Vi har sett att utvisningarna har börjat, vi har en läsare vars äkta barnlöse make från England åkt ut trots att hon har cancer.

Katja Nyberg är 50 år, f.d polis från Boden,  jag får inte fram om hon fött tre barn som statsministrar har vädjat om, se video 2, med start på 30-talet, eller inte??? Vi föder mellan 0,8 till 1,1 barn per par ungefär. Dvs av två svenskar blir det inom en generation bara en.

På 70-talet hade vi en hög arbetskraftsinvandring pga vår egen befolkningskris, men nu är det inte arbetskraftsinvandring utan i princip uteslutande flyktingar, som normalt sett ska hem, Sverige försöker få dem att stanna och föda barn.

Har Nyberg inte dragit upp tre nya svenskar så är alltså hon orsaken till statens behov av unga, och tänk dig för innan du mordhotar mig nu, om du är svensk, eftersom det är kriminellt.

 

Spread the love
Om Lena Holfve 9834 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.