Nästa smäll väntas, 5-6 augusti, och svensk press tiger…

o e

Jag hade tänkt publicera denna i morgon söndag den 4:e, men den får gå ut nu, så får ni ett dygn extra för att förbereda er. Själv håller jag mig inne, jag bor i stenhus, och jag förstår varför jag vaknar 4.00. Jag dricker också mer vatten, och ökar på salt. Jag skulle aldrig i livet köra bil långt t.ex. – eller ha allvarliga samtal med någon om nått. Relax! Nedan kommer videos om solstormar och vår hälsa.

Skärmavbild    klOm man betänker vilka konsekvenser det är då det är solstormar… folk blir trötta, yra, får ont överallt och inte minst i huvudet, kan inte sova och naturen blir upp och ner så är det konstigt att pressen tiger…

Egentligen inte konstigt för de kan inte köra klimathotet om de skulle öppna munnen om verkligheten. Inte kan man ta ut skatter heller…  Så, nu låtsas de att ingen förstår varför det blir stora elavbrott i hela städer.

Drick mycket vatten, håll dig inomhus, helst i betonghus, och ha solglasögon på dig, också inomhus.
Se över vad du förväntas göra den 5-6 augusti, och håll dig undan sånt som kräver hjärna.

Och, plugga!

Spacewether

https://www.spaceweatheralerts.com

Visit Spaceweather.com to learn how sunspots–or lack thereof–affect us on Earth.

Sign up for Space Weather Alerts and get an instant text message when auroras appear in your area.

 

https://www.youtube.com/watch?v=CXYlmTnDjJg

 

 

 

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=FIO9LnLL0AI

3

 

https://www.youtube.com/watch?v=26oSINwfgzQ

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

2 kommentarer

  1. Jaa,nu förstår jag varför jag hade symptom som illamående,inte sova på nätterna,törst och saltökning i maten den sista veckan.Just nu är jag på besök hos min dotter i Gran Canaria. Vi bor i ett stenhus men solen är mycket stark här och det är väldigt varmt,+30gr idag. Hälsningar,Rodi

  2. Man förstår mkt då man sätter sig in i det här. Du förstår säkert varför UMS-medlemmar inte åker till akuten då det är solstormar längre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.