Svenskarnas, och dina pengar, i den nya världen

Skärmavbild    kl

Skärmavbild    klVi förstår att om en radio är avstängd låter det inte ur den, och sätter vi på den och rattar in P1 låter den kanalen annorlunda än P3. Det fattar vi nu, och i den nya världen, då vi fått ihop frekvenskunskaperna, kommer vi begripa oändligt mycket mer om energier som når oss typ radiosignaler, och hur de stängs av… penningkanalen t.ex.

Jag frågade en psykoanalytiker en gång varför vissa, som ofta hamnar i rätten, drar på sig farliga människor, och hon talade i princip om frekvenser, energier… för nu 40 år sen.

Använd helgen, om du har tid, och klia dig i huvudet!
Jag har begripit så mycket att svensken blir av med pengar pga sin egen attityd. Ju mer bidragssamhälle desto fattigare kommer folk som vill HA att bli. De som REAGERAR lär nog bli fattiga kontra de som AGERAR. Ju mer gratis du vill ha, desto mindre flödar pengar mot dig, du behöver ju inga om allt du vill ha ska vara gratis, och stämmer det förklarar det den nya svenska fattigdomen rätt väl.

Det var en som frågade mig varför det kostar minst 25:- i månaden här, och jag svarade;
-Jag vill helst bara ha läsare som förstår redan nu att pengar är en energi.

Plugga, testa, utvärdera!

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.