Nassar i farten?

kokainDet är lätt att tro att Kina ligger bakom USA:s fentanylkris, knarket kommer ofta från Kina, men det finns en opiumkris till; den via sjukvården. Kina ligger inte bakom den.

Om Kina skulle ligga bakom krisen på gatan kan man tänka sig tanken att det är öga för öga på gång? Det brittiska imperiets opiumkrig går igen?

America’s Drug Enforcement Administration has seized nearly 4,500 kg of Fentanyl in 2022. This volume is enough to kill all 330 million Americans. Authorities say the seized drug is only a fraction of what is actually being circulated. Priyanka Sharma tells you more.

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.