När de maskulina energierna är intakta

Idag upplevde jag matbutikens rutin vid strömavbrott. Från absolut ingenstans kryllade det av personal, och de tog sig an varje kund, med en ficklampa i handen, och jag fick välja mellan att gå bredvid min lysande hjälpreda, eller säga vad jag ville ha, så hämtade hon. Det är de maskulina energierna närvaro och service som talar. Elen var sen igång igen efter tio minuter och vi skingrades.

Min chaufför snackade med nån, så ordinarie personal ryckte ut, och packade upp och ner allt i kassan, och sen kom han och tog vagnen, körde hem varor och mig, och bar in dem i köket, som vanligt, och det beror på att jag inte är nån packåsna men framförallt på att de maskulina energierna är 100% intakta.

Som vi ser på bilden kommer det in två män i butiken, vi har mask i de stora matbutikerna för att gamla, sköra och sjuka ska känna sig trygga där inne, det är den maskulina energin beskydd som går igång, och det är nog så att männen handlar oftare än kvinnorna.

Service är en maskulin energi, och eftersom service inte existerar i Sverige kan vi påstå att den maskulina energin är helt utslagen, liksom de andra, och det förklarar nästan alla problem som finns i landet.

Säg att jag blev av med totalt cirka 300 kilos lyft idag, upp ur vagnen, ner i kassar, gå hem till köksgolvet, och säg att jag handlar sju gånger i månaden, det blir 2,1 ton. Under ett år slipper jag lyfta, bära och släpa på 25, 2 ton livsmedel.

Bilden ovan är hämtad ifrån min förra bostad, och är alltså fem år gammal, men beteendet är detsamma, och under dessa fem år har har jag sluppit 125 ton…

Jag handlade tio gånger oftare då jag hade barn…. jag hanterade säkert 4-500 ton per år
Jag har sen år 2010 aldrig träffat på någon kvinna här i TRNC som säger sig ha ont i ryggen, leder, handleder men det hör jag jämt i Sverige, och det är också rygg- och psykisk ohälsa, ofta utmattning, som står för de flesta sjukskrivningar.

Rygg- och psykisk ohälsa bakom sjukskrivning

När Ibrahim hälsade på mig nyligen frågade han som vanligt om jag behöver hjälp med något, och sist sa jag nej tack, gången innan bad jag honom flytta en stor kruka på terrassen.

Om vi studerar schemat nedan har vi normalbeteendena här på ön till vänster, och de svenska till höger, och skillnaden  märker jag av redan på Arlanda. Jag förstår att folk drabbas av ”psykisk ohälsa” när de bor i ett land som är soprent på maskulina och feminina energier.

Det finns bara en enda lösning ur den här sitsen; sluta feminisera männen och upphör med att få kvinnor att ens vilja leva som män. Om inte så lär rygg- och psykdiagnoserna blomstra vidare i Dårhuset.

Klicka två ggr så blir den stor

Spread the love
Om Lena Holfve 9781 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.