Militärkuppen närmar sig, skulle jag tro

Du bör först ha läst; Poliskåren ska vara usel, ingår i schemat.

Som vi alla har sett är det full storm i USA, som ligger före oss, och det som ska hända är att armén griper in, oftast samman med polis, och de återställer ordningen. Dessa två kårer gör alltså revolution. De tar makten, helt sonika, och vi ser en hög militär i Vita huset. Armén utser sen diktatorn som jag då i alla tider har trott kan bli Pence.

Jag lutar mig mot två fakta; Pence och hans fru har officiellt kallat DT för galen, medan han var president, och det står för att Pence står över DT. En sa en gång att ”jag önskar att du vore president”, och den personen fick svaret;
-Inte än.

De som griper makten med våld resonerar som så att vi går under om vi ska kriga mot Kina, Ryssland samt Nordkorea samtidigt… politikerna är inte riktigt navlade!

Allt stök vi sett har som mål att tvinga fram en militärkupp. Civila lär göra uppror också, meningen, och de interneras och diktatorn tackar för hjälpen, och bjuder på livstid på kåken / mentalsjukhuset.

Alt 2: Kina går in.

 

Listan

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.