Poliskåren ska vara usel, ingår i schematEtt inslag i AB om polishögskolans usla elever lär gå förbi de flesta, eftersom folk inte kan -ismerna, men det är superplanerat.

Jag skulle vilja sätt startdatum 1986-87 då allmänpreventionen togs bort i domstolen, och byttes ut mot individualpreventionen. Dvs alla påföljder ska vara bra för gärningsmannen.

Allmänprevention kallas det för då du får veta via media vad ett brott ”kostar”
I Sverige skriver man om brott då de har begåtts, inspirerar fler att stå på, och sen aldrig eller sällan vad de sen leder till.

Här skriver man efter dom, och vad påföljden blev vilket då meddelar ”alla” att du åker in på 28 år om du våldtar din dotter. Få som vågar sen…

polis

USA är före oss, och det man befarar när man ser det svenska inslaget är redan manifesterat i USA, sen länge.

Vi har haft 20 000 poliser sen jag var i 20-årsåldern, och då var vi väl 5-6 miljoner, och jag räknade ut nån gång att vi behöver cirka 200 000 om vi ska komma upp till TRNC:s standard. De har 20 000 poliser på 1 miljon, vi har samma antal som ska hantera tio miljoner.

Av de 20 000 vi har sysslar möjligen 5000 med direkt brottslighet och övriga är trafikpoliser, med mera.

polisbristenAllt skrivs av direkt som inte kan ge minst två års fängelse. Man ska klara upp 1% av vardasgsbrotten, som det är i Sverige, 99% här, för polisen ska vara usel, och nu blir den än mer usel.

Det som ska byggas är också militär- och poliskårens förakt för regeringen, enligt schemat. Underifrån byggs det sen en polisstat.

Arizona cop fatally shoots man in wheelchair nine times in the back | New York Post

 

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.