Media utmanas, och vi alla…

n e

maskulin energiBilden föreställer en passivt aggressiv svensk äldre man, som gillar att utsätta folk men slippa stå för det, vars maskulina energi dödades med start i början av 60-talet.

Beskydd har omvandlats till; Utsätt!
Service har bytts ut mot; Smit!
Hela han är utbytt mot statism.

Lite längre ner i artikeln ska vi se ett klipp föreställande ISIS-folk som slår sönder svensk egendom och medborgare, och vi kan då peka på dem, och köra på med de argument FB är knöckefullt med – eller så går vi till botten med problemet nämligen att vi har för lite maskulin energi i landet.

Initiativtagande är utbytt mot; passivitet!

Skärmavbild  kl

Styrka är utbytt mot; svaghet! Närvaro är utbytt mot; flykt! Resursrikedom är utbytt mot; tomhet.

Förstår journalisterna sin roll?
Deras uppdrag är att utsätta den numera avlidne Stockholms Stadsteaters chef Benny Fredriksson, som inte ens åtalats? Deras roll är att vara aktivister? Deras roll är att tjäna läkemedelsbolagen? Deras roll är att mörka invasionen av Europa? Deras roll är att förtala nation efter nation ute i världen?

Förstår jag min roll?
femininJag kan, och bör förmodligen, välja bort dem helt, men framförallt måste jag våga se att de inom media som hatar Trump, de aldrig ens har lyssnat på, hatar maskulin energi.

Han vill uttryckligen skydda sin flock, han tar initiativ ifrån morgon till kväll, och han kallas ”galen” av många just på grund av den.

Maskulin energi ska till varje pris utrotas
Okey, men då utrotas hela kulturen, landet, folket och hela kontinenten. Det har bråkats mycket om den mur Trump ville bygga men man tiger om den mur Saudi har byggt som är 600 mil lång. Är inte det väldigt underligt att man förtiger den???

https://www.youtube.com/watch?v=AG_m4LKOCBk&t=11s

Nu ska mer feminism rädda USA
Jag har studerat rektionerna efter valet i USA och den grupp som hatar Trump jublar för nu ska kvinnorna rädda USA, och jag är helt övertygad om att nu går USA sönder fortare därför att du kan inte lösa problemet med ISIS t.ex. via ömhet och sympati.

Det går inte, det är helt omöjligt, och vi är snart där att västs överlevandsinstinkter sätts på prov och har man inga sånna är det god natt.

Skärmavbild  kl

Men det bekymrar inte den gruppen eftersom de vägrar att acceptera att det ens finns något som är manligt / kvinnligt – så de lär köra på tills hela väst går under – och när väst går under kommer ”alla” att skylla på invasionssoldaterna och ”alla” kommer att vägra se vårt eget ansvar och roll i det som skett.

Jag behöver bara skriva uttrycket ”eget ansvar” så delas inte mina artiklar nämnvärt i Offerkoftornas land.

Ralph Smart talar om att övervinna livstester
Väst är absolut utsatt för ett pärlband livstester! Verkligheten visar sig och ställs mot floskelideologier.

Nedan har vi ett klipp ur verkligheten som handlar om det som de afrikanska och asiatiska studenterna sa;

”De som kommer upp dit har ju ingen som helst respekt för er, men ni verkar inte förstå det.”

När vi ser klippet med soldaterna bör vi nog betrakta dem som just ett livstest, och vad jag kan se kan vi inte hantera dem alls. Ingen ingriper, ingen vågar, dels är man rädd för dem, och dels är man rädd för att bli straffad om man gör det, och det hela kan ske för att den maskulina energin är i princip helt dödad i väst.

Artikeln fortsätter under livstestet:

Nu kommer det in helt nya energier över hela Tellus
De kan jämföras med att du vaknar efter en lång, kall vinter och känner att nu kommer våren!

OM energifolket har rätt kommer media att energimässigt tvingas att börja skriva sanningar, och skippa den värsta t.ex feministpropagandan.

Man kanske kan tänka sig att det blir helt ute att kalla folk för foliehatt?

Det vore på tiden om media lägger av för jag är ohyggligt trött inte minst på alla deras förtal av enskilda och andra nationer. Rosling: Svenskarnas världsbild är helt skev – och det måste vara medias fel, ensamt.

Energifolket talar också om att fundamentalism ska öka
Skärmavbild  kl
Jag hoppar högt när jag ser SvD.s artikel om Muslim Brotherhood / ISIS eftersom jag vet att de är totalförbjudna i de flesta länder, utom möjligen i Iran, och de bekämpas hårt av 40 muslimska länder – som anses vara 54 nu, så långt att man dödar dem och dödsstraff aktiveras i land efter land.

Skärmavbild  klJag frågade en polis i går varför de plötsligt har skyddhjälmar och batonger, vilket är helt nytt, och vad norra Cypern gör om jihadister skulle ta sig in här vilket inte skett än, och trots att man har ökat gränsskydd sen flera år tillbaka, på grund av att de uppenbarligen är hos grannarna Europa, och jag fick svaret;

Skärmavbild  kl – De grips, utvisas, men vi gör oss också redo nu, och vi, brandkåren och armén kan gå ihop på en sekund och de kommer att skjutas ner på fläcken om de inte låter sig gripas, vilket de sällan gör, och handlingsplanen här är precis samma som i alla länder häromkring, så du kan vara helt lugn, och fortsätta känna dig trygg.

Skärmavbild  kl

Tiden är den bästa domaren
Vem kan skydda sin befolkning bäst? Våra feministiska poliser som bjuder på kriminellt gott kaffe eller de muslimska ländernas poliskårer och arméer?

Har Europa tur som tokar så löser styrkorna här nere problemet åt er.

Vi ska gå mot sanningar och visdom
Jag tror på det av den enkla anledningen att jag som ledare av UMS utsätts mindre och mindre för varje månad som går. Det vi sysslar med framstår som allt mer logiskt.

o

OM energifolket har rätt i den delen lär väldigt mycket förändras under loppet av ett och ett halvt år från nu.

Fundera igenom grundfrågan själv; gör egyptisk polis rätt eller fel som skjuter ner jihadister rakt upp och ner på gatan om de vägrar låta sig gripas, eller inte?

Är vår egen kaffevagn lösningen för att hantera yrkessoldater som inte sällan har dödat tusentals, rövat bort lika många, våldtagit tusentals kvinnor i de länder där de har dragit fram, inte minst har de mördat i runda slängar 100 000 muslimer, eller inte?

Initiation is reserved for the few
nWho stand up and don’t run away,
But face the demons within and without,
Growing wiser and stronger each day.

Do you know what I’m talkin’ about? I hope so! I have been completely incommunicato for over a week now so not sure what’s going on in the world out there but this is what the stars are sayin’. And let’s not forget that the new Moon is the start of a month long lunar cycle. A good time to begin the conversations that will bear fruit at the full Moon in a couple weeks.

Just a final note here, please notice I did not say ”fight” the demons, the mantra is ”face” the demons. Let’s not forget that we are better off riding the dragon than trying to slay the dragon. As mentioned in the report, the ”demons,” once brought to light may serve us on our life path toward healing ourselves, others, and the world. It’s not about conquering and other old ideas but rather about enlisting…… let’s enlist all the forces available to co-create a planet we can be proud to welcome visitors too! lol!
Injoy!

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

2 kommentarer

 1. Politiker finns i hundratusentals. De som tror sig veta att de har monopol på ledarskap. Hur många äkta ledare finns i Världen? Jag ser ytterst få och de finns inte i Väst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.