Ludvig har ångrat sig, och är åter

Skarmavbild    klLudvig började gå hyfsat vid nio i morse, och han är nu hemma, får inte vara lös på tio dagar, och sen bör jag antingen flytta, till ett nytt revir, eller göra Stockholms-London-hund av honom.

Jag fick betala 400:-, så totalt kostade smällen 700:-, och då fick jag ett flexikoppel med hem, samt medicin; antitbiotika och anti-inflammatorisk, för tio dagar.

Men, det är en annan hund, det är inte The King, men det kanske ger sig. Det tar väl på självförtroendet att vara på kliniken en halv vecka efter ett kok stryk.

I Sverige hade han nog avlivats direkt, för hur mkt pengar som helst, men jag har skrivit det förr, livet är okränkbart här, även för nedrankade gossar.

Men han får nog glömma flocken, och nöja sig med sin människa
Man köper sällan hundar här, man väljs, och är du dum drar de, och varnar alla andra vovvar. Vimlar av folk som fått in en hund i sin trädgård… ryskan t.ex.

Ska denna artikel med i årsboken?

Klicka på det antal stjärnor du vill ge den.

Du kan ge feedback!

Hur kan den bli bättre?

Tala om hur den kan förbättras!

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

2 Comments

  1. Fina Ludde. Han stannar nog inne eller i närheten av din lgh om han går ut. Han vet ju att han sjunkit i rang.

  2. Ja, jag får se hur de reagerar på stan, för nu är det flexikoppel som gäller i tio dagar, bland annat för att han ska medicineras två ggr per dag på klockslagen så han måste vara hemma.

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.