Damer arresterade för att de matar vildkatter och sabbar en modern Hellstorm?

Middag på svenskt äldreboende

Arresterad för att hon fångar in och matar vildkatter… Myndigheterna vill nog avliva ifred? Väst ska inte ha skadedjursbekämpning, man jobbar på råttinvasioner? Det märks i video 1 att hon inte tar polisstaten på allvar.

Jag tror det på allvar. Video 3 visar att de har råttor nu inne i fängelset i hennes stad. I en grannstad är de gigantiska. USA ligger före oss, man har nu infört kattregistrering i Sverige, plus att bebispropagandan sprids med högtryck.


Här är det tvärtom, som vanligt. Inga råttor alls.

I hennes värld räddar hon nog delvis bebisar
Förmänskliga djur ingår i f-bygget, de ska ha mänskliga rättigheter, inte vi. Svält en katt, och du blir lynchad, svält mormor, inget händer.

Ovan har vi två soldater ur den Nationella insatsstyrkan, som vilar ut på
banken. Vildkatterna skaffar sig en eller flera människor, om de vill, eller behöver.

https://youtu.be/M54clxcZ1zc

Samma stat

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.