Uppdat med listan – Läsare minns helt rätt

lbNato (USA) vill rensa bort de minst värdefulla först likt bönderna i ett schackspel och Sverige står då först på tur i ordningen att rensas ut enligt lagen om den starkes rätt.
https://www.friatider.se/nato-kommer-skicka-fram-sverige-forst-vid-krig-mot-ryssland

Jag kan med säkerhet säga att USA ser oss svenskar som klena, veka och mycket fega människor och vill helst bli av med oss. Då passar det utmärkt att ryssarna krossar oss först av alla i väst.

Tyskarna gjorde väl likadant, om jag läst rätt skickade tyskarna de minst värdefulla soldaterna ur den reguljära armén Wermacht först vid anfallet på Ryssland, sedan kom allt värre och värre förband och till sist deras bästa militärförband och specialstyrkor från SS.


 

Listan

https://youtube.com/playlist?list=PLVmHtRW0bTN-JTFHL-U02jVf9mtP0oe6D

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.