Lätt absurt…

Palliativteamet ringde, och besöker i morgon förmiddag; en läkare, en sjuksköterska.
-Hur mår du?
-Tack, 2 cm bättre för var dag som går.
-Känner du oro?
-Nä.

Det är inte så konstigt, för doktorn fick nog stopp på infektionen i blodet, jag börjar få aptit, viktraset har stannat av, jag kan sova hyfsat, och jag har inte åkt in, igen. Min omgivning talar om ”en stor skillnad”. Jag har kört protokollet ett par veckor, osv. Inte minst är jag medveten om att allt man inte har ett vitt piller mot är ”obotligt”, i väst.

De har nog redan bestämt sig för att jag är en sån där som förnekar… Vi vet att vi vet.  I verkligheten är jag mamma till den här reakionen, och många andra kompisars dito, de senaste tio åren:

Vi får hoppas att de har läst ansvarig läkares besked:

Döda cancerlistan

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.