En läsares föraning / downloads

aalbert

lbGodmorgon Lena!

Det är precis som om jag blivit förvarnad om ett fruktansvärt omen, ett förebud. Jag vaknade upp i morse ur den absolut värsta mardröm jag någonsin haft i hela mitt liv, jag var totalt blöt av svett, jag drömde om att allt i Sverige var utslaget, ingen el, ingen mottagning på mobilerna och ingen data, allt var utslaget, affärshyllorna gapade tomma och omöjligt att tanka bilarna, delar av samhället var sönderbombat och utbränt, Sverige stod nu helt under kontroll av Ryssland! Det tog tid för mig att återhämta mig efter mardrömmen, och det känns nu som om jag blev förvarnad om vad som komma skall. Var det Gud som förvarnade mig?

Jag känner mig rätt säker på att jag har fått en förvarning om vad som snart kommer, och den dag det smäller kommer jag absolut inte att vistas bland folkmassor, det är det sista man ska göra, mycket säkrare att bosätta sig mitt ute i vildmarken där inte en människa är.


6 kilometer till närmsta granne, byggt på 1600-talet, ombyggt på den andra sidan för 10 år sen.

Det smartaste du kan göra är nog att lyssna på folk, som är med om så kallade ”downloads”, och se vad du känner igen.

Jag har dem ibland, och ser dem som en intuition på trippelsteroier.  Jag kallar fenomenets konsekvens ofta för-fattare.

Vi hade ett samtal igår inom familjen om attityderna mot ryssen, folks tro på att vi ska spöa dem, med NATO:s hjälp om inte annat, och bristen på konsekvensänk. En purvensk man sa sig uppfatta massan som ”efterbliven”.  Jag byter nog gärna ut det ordet mot ”förgiftade”.

Tillräckligt med ADHD-mediciner, annan psykofarmaka, droger, sprit, alla förgiftningar, etc får människan att känna fel.

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.