Larm från tisdag, och nio år framåt

Det ser ut som om fenomenet kan nå Sverige nu så det är nog smart att säkra mat, och skaffa sig ett säkert kryp in om man bor fel, platt nära vattendrag t.ex.

NASA har sagt att det här kommer stå på i nio år, och det beror på en vobblande måne.

Vi får lära oss att leva med det, och jag har börjat
Mitt pass, viktiga papper och foton, huserar numera inne i en plastpåse. De som har fastigheter bör se över försäkringar så de gäller också vid naturkatastrofer. När vi fick påhälsning här i TRNC år 2018 var det familjer som förlorade allt eftersom försäkringarna inte gällde, de hade fel f-bolag.

regnradar.se rapporterar i realtid, och regel 1 A är att inte gå ut alls, inte ner i källare, inte försöka åka bil eller hiss.

Vi hade en smäll i december 2018 så jag har upplevt den här typen av hårt regn,
och det hade jag aldrig innan

Spellistan rörande solar minimum och konsekvenserna av månen som vobblar.

Spread the love
Om Lena Holfve 9782 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.