Uppdat: Kristendomen förbjuds, och mord på homofolk

nazi

Biblar bränns

Det hade jag kunnat säga för femton år sen, då jag började lämna väst och f-tecknen var synbara , att det kristendomsförbudet kommer. Lätt, som en plätt, då det ingår i -ismerna.

Det man inte kunde säga för 15 år sen var att det skulle komma inom 20 år. Folk uppfattade allt sån´t som ren galenskap. Det är också det fiffiga med -ismerna att det finns inbyggt i dem att folk ruskar på huvudet länge. När de slutar ruska på huvudet är det för sent för gränserna är stängda.

Rättegång i förra vändan

Det man kan säga nu är att bygget är på sluttampen, och att fascismen har glidit över i nazismen då homosexuella mördas, se video 2-4. De visar också att -ismerna är inte politik utan grov kriminaliet. Aktörerna döms också nästan alltid till livstid, när racet är över.

En sak jag är rätt säker på att man inte kan säga högt; att homosexuella drivs fram nu ur garderoberna, de ska lockas att gifta sig t.ex. Registrera sig frivilligt i en databas därför att de ska mördas. Det kan jag skriva här – men förmodligen inte nämna på en middag – inte utan att få nån form av galenpanne-stämpel.

 

Före kriget i Ukraina:

Efter kriget:

 

 

Listan

Om Lena Holfve 18157 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.