England är nu i den absoluta botten

Screenshot

Folk fantiserar… i bästa fall, och om inte sätts en djävulsk nasseplan i verket.

Gamla Sverige kan aldrig komma tillbaks då det gick en pensionär på åtta jobbare. Nu går det åtta pensionärer på en jobbare, och inom kort 12, 14, 16… För att rätta upp det problemet måste varje svenskt par föda 2,8 barn retroaktivt sen 30-talet. Omöjligt.

Ateljé Lugnet, Boden

Självförsörjningsgraden är mycket låg; vi har inte ens mat. Vi lär bli erbjudna att köpa mat och tullarna är skyhöga, och när det bränner till får vi inte ens köpa.

Svensken kollar aldrig nått någonsin, googla på engelska gör man bara inte, så det är okänt vilket helvete britterna har nu.

I min värld är Swexit absolut deadline för den som vill lämna landet

Nassespaningslistan

Tomma lekplatser, en skriande brist på unga och barn
Om Lena Holfve 18158 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.