Kaosenergier just nu

n e

David Palmer har en betalkanal och en fri  kanal på YouTube och är en inspirerande ung man, som kan tala för sig själv. Jag har lyssnat på honom till och från i säkert sju år, och han är duktig på att få mig att tänka.

David anser att vi aldrig har upplevt tider som de vi nu befinner oss i, och att det nu ska spelas ut tusentals års karma. Inte för att skada oss utan för att få oss att växa. Det är truth bomb-time.

Skärmavbild    klVid 30 minuter i video 1 beskriver han hur vi alla måste uteslutande ta intill oss kärlek, och lämna allt annat som inte ger det. Jag kände nog att så är det då jag låste denna domän. Gitter inte ha med troll att göra som vill oroa, stöka i kommentarfälten – även om jag alltid har haft få av dem.

Hur som, kaoset har en mening, och David är alltid duktig på att förklara den typen av energier. Han sa för länge sen, video 2+3, att september blir extrem.

Smällen i Saudi känns rätt extrem liksom den smäll vi hade helt otippat här på ön, folk är chockade än, se sista videon.

https://www.youtube.com/watch?v=WkiMizKk-2I

5,5 timmar:

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.