Jag har utrett ”censuren”

Bluff, YouTube löpte amok en helg och tog ner miljoner konton

Du och femtio kompisar klickar på ”Anmäl videon”, så tas kontot ner av en robot, och sen får kontots ägare överklaga själv, och då griper anställda på YouTube in. Det är inte sju dagars straff det är frågan om utan  det har tagit dem 7 dagar att utreda. Roboten la kontot i sju dagar med andra ord.

Många överklagar uppenbarligen inte alls utan är sen på livstid YouTubeoffer
Jag såg en text en gång där ett gäng skrev att de skulle sänka Bergmark, genom att just anmäla, anmäla, anmäla, och hans kanal upphörde också, och han startade en ny. Det tycks vara en fjäder i hatten om man har blivit nedplockad av YT.

Klippet ovan härstammar från den gången YouTube tog ner hundratusentals konton över en helg, de hade en ny robot som löpte amok. Alla kom upp sen på måndagen igen, se video 2+3.

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.