Baldwin åtalas nu, och skottlossning i Fruängen, södra Stockholm

Bara de starka har rätt att leva

Nu kan inte jag amerikanska lagar alls, men det bör vara samma som hos oss, det måste finnas ett uppsåt. Det kan ta tid att hitta det, och vi kan inte bura in alla som är inblandade i olyckor.

Ett tak rasar in, tre dör, vi kan inte arrestera platschefen och åtala denne för massmord. Men uppsåtsfrågan utreds, även i det fallet, och hittar man ett uppsåt så ryker platschefen.

Här har vi normala reaktioner efter en skottlossning, och allmänheten letar inte efter uppsåt, jag gör, vilket förklarar varför det är skottpengar på författare, och speciellt de som kan ideologier samt vet hur man dokumenterar.

Min bekant tänker inte:
”Bara de starka har rätt att leva”, jag gör, och jag tänker även ”Crazymaking”.

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

1 kommentar

  1. Jag bor också i Fruängen,men en bit ifrån där det hände.
    Men livet måste rulla på som vanligt,jag låter inte gängen styra mitt liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.