Inte riktigt som folk tror, del 1

Skärmavbild    kl

Hitta på, kämpa, samla in pengar
IMGEn av de saker som sprids via vissa alt-media är att Socialtjänsten tar barn enbart för att leverera till pedofiler, och det är givetvis Pedofilfrossarna som säger det samman med en dam som stått på sen 90-talet, och hon uppger att 20% av de svenska barnen är utsatta – korrekt är 2%

Vi har studerat en stor utredning som anger att 0,2% av de utredda ansågs sig ha blivit antastade av en fosterförälder. Källa

Vi vet också att via kampanjen ”Stulen barndom” fick vi en rätt bra koll bakåt då idag vuxna talade ut inför en nämnd.

Skärmavbild klMin gamla handledare psykoanalytikern  Monika von Sydow talade ofta om att vi omhändertar barn i vågor, och just nu är vi inne i en våg då fler och fler omhändertas – därför att man har skjutit på det i tio år eller längre.

Vad Svensson, som är rädd om sin lördagsgrogg, inte förstår – eller inte vill förstå – är hur det ser ut i ett missbrukshem enbart på ytan.

IMGDå tar jag alltså inte med alla utbrott, misshandel, utskällningar för ingenting, tillfällen då barn fått ringa polis – ambulans, oron för att hitta en förälder död då man kommer hem, inte kunna ta hem vänner, matförrådet som bara innehåller sprit, etc.

Det visar jag bäst genom att be en kompis, som äger en städfirma, ge mig lite bilder från en saneringslägenhet utanför Stockholm där hyresgästen hade flyttats ut.

Tre barn har bott där i svartmöglet och röran samman med mycket, mycket sjuka vuxna. Inte sällan människor som plötsligt ”älskar” sina barn då de inser att barn- och stora delar av socialbidraget samt bostadstillägget försvinner med barnen, och alltså slåss för sina liv för att få behålla pengarna.

IMGUnder bilderna, klicka på dem så blir de stora, kylskåpsbilden är fin,  lägger jag en helt suverän monolog skriven av skådespelaren Benny Haag, numera nykter alkoholist.

De enda som kan alkoholism, i mina ögon. Jag intervjuade 300 av dem inför boken ”Botten upp”.

Stulen barndom och rättshaveristernas del i den

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.