Insyn i hur snabbt det kan gå, och utvisning av kriminella

statistik

Det fanns folk som varnade för Hitler, och man har räknat ut att cirka 900 journalister bara i Sverige kom att peka ut dem som folk som hade Hitlerfobi.

Det muslim-ryss-turkhat, som existerar nu är snudd identiskt med judehatet. Det gror än, och jag har väl hört en miljon gånger att Wallenberg är judar.

Äldste kände anfader var rusthållaren i Herseberga i Skärkinds socken, Östergötland, Per Hansson (1670–1741), som 1692 gifte sig med Kerstin Jacobsdotter Schuut (1671–1752). Deras barn kallade sig omväxlande Hertzman och Wallberg, och utgör med förgreningarna Wallberger och Wallenberg den så kallade Hersebergasläkten. Läs mer

Raoul Wallenbergs insatser under ww2 kan ha bidragit till den uppfattningen?

Alla djupa -ismers krig handlar om vi mot dom, men i verkligheten är det alltid rasen som ska förfinas samt pengar ska tjänas.

I spelet ingår alltid att öka på kriminaliteten, så när Kina nu har bestämt sig för att alla kriminella kineser ute i världen ska hem så förintar de morgondagens djupa -ismer, om alla hänger på det nya tänket senare.

Dvs om 10-15 år är det vad som anses vara normalt – kriminella utvisas, de ska hem. Vi utvisade också enligt tariff fram till början av 80-talet då uppbyggnaden av kriminaliteten påbörjades. Vi lämnade allmänpreventionen och övergick till den individuella preventionen..

OM nassarna i väst vill göra en repris, gör om gör rätt, så är målet att invadera Ryssland, förfina rasen, och stjäla allt de har, och det är rätt mycket. Det är också vad Putin säger i nuläget; väst vill smula sönder oss. Jag kan inte säga emot honom, tyvärr.

Nassar flydde sen till USA, och på den vägen är det, och vi förstår t.ex. CIA:s arbetsplan

https://youtu.be/LhES-TshLdk

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.