Kina kliver in?

Atelje Lugnet, Boden
Förgiftad som få, spöar till och med Christer Pettersson

Kina verkar hänga på, väst ska Kuba-kris-manuset-skrämmas, och om jag inte minns fel talar Bibeln om ”rykten om krig”, och Internet är smockat med uppgifter om att Kina nu flaggar för ett globalt krig  – ww3.

De har redan köpt ”halva världen”, och de skulle aldrig bomba sina egna intressen.

Kina har just peppat sin befolkning att gifta sig… de har för få unga, och kan därför inte leda nån värld speciellt länge. De enda som på sikt kan leda nån värld är Indien.

Just nu skickar väst pengar och vapen till en man som inte ens kan ta hand om sig själv, njurarna är på väg att säga upp sig helt.

Babylon lär falla, och jag tror inte att nån ens behöver hjälpa till. Frekvenshöjningen igår slog nästan ut mig, och två drogfria unga, 24 och 30 år gamla, och den som var påtänd igår hade det nog inte alltför kul.

Receptet nu är att rensa ut galningar och onda människor från ens egen energi, och ta hand om sig själv, och inte dras in i skit.

Utländska intressen tar över

Konspirationsteori som ledde till mord

Samma krig, men nazister flyttade till USA och har byggt och byggt.

Listan

https://youtube.com/playlist?list=PLVmHtRW0bTN-JTFHL-U02jVf9mtP0oe6D

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.