Immun.se, som är vana vid sjuka, om nya boken ”Utmattad”

n

Ann och Carina på immun.se möter sjuka regelbundet, och deras företag skapades som en konsekvens av att en av dem var svårt sjuk en gång i tiden.

Vi delar det, eftersom även jag startade Utmattningsskolan 27/7-16 efter att ha varit obeskrivligt sjuk, och utan att hitta någon bot i Sverige.

startImmun.se levererar det startkit skolan använder i kurs 1, som boken handlar om, men de har inte bestämt innehållet för det är framröstat av medlemmarna själva, och skapades då ”alla” tyckte att det var jobbigt att surfa runt och leta.

Jag kontaktade två firmor, och deras var den ena, och den andra drevs av ett riktigt surkart som svarade med vändande post… Jag valde bort honom, innan immuntjejerna hade hunnit svara, men de återkom snabbt, och de är snabba, välfungerande, och har idag ett rätt stort återförsäljarnätverk i Sverige.

Leverantörerna av startkitet är viktiga personer
Just för att vi är absolut som sjukast då vi behöver det i kurs 1, och närminne saknar vi ofta, kan virra till det mesta inklusive vår adress. Jag själv vände konstant på siffror, och kunde betala 1200:- för en räkning där det i verklighetens stod 120:-… Eller inte betala alls eller betala tre gånger.

immunI skolan är det hela 8% som lämnar fel e-postadress t.ex. mot det normala 0,8%. Det säger lite om vad hjärndimma innebär.

Vi har läst recensions-exet och du lyckas verkligen förklara på ett enkelt och positivt sätt. Det kan inte annat än ge hopp till de som kämpar på. Lycka till idag! Vi håller tummarna att det ska ge stor genomslagskraft.

Glada Hälsningar
Ann & Carina
www.immun.se

Immun.se på FB

 

 

SparaSpara

Ska denna artikel med i årsboken?

Klicka på det antal stjärnor du vill ge den.

Du kan ge feedback!

Hur kan den bli bättre?

Tala om hur den kan förbättras!

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.