Uppdat: Hela Kalifornien är evakuerad

Ateljé Lugnet, Boden

Jag hittar inget i svensk press, inne på trettonde dygnet nu, och om de fortsätter tiga kan jag påstå att detta är den 10 000:e stora nyheten de ignorerar. Det får inte finnas problem i USA? Svensken har t.ex. noll koll på hemlösheten som är grotesk, enligt gamla vänner ill mig som bor där.

Vi får se om svensk press meddelar det. Min erfarenhet är att man skriver aldrig ett ont ord om USA eller visar upp några problem alls där.

Som vi vet beror översvämningarna på den vobblande månen, enligt NASA, och det hela pågår i åtta år till.

Video 2 är ett tips från en FB-bekant, och får gestalta de vakna västerlänningarnas syn, och som vi också redan vet är svensken superisolerad. (Inget utanför staten!)

Svensken, som var här i somras, sa mig att det beror på att en svensk vet, så vi behöver aldrig kolla upp nånting eller googla på engelska t.ex. Inte ens läkare gör det varför mängder med sjukdomar är obotliga, i Sverige.

Det gäller att vinna debatten! Smarta skaffar en flytväst.

Listan

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.