En läsare som är med på banan

lbannieDen kommande katastrofen i Sverige. När priserna blivit så höga att arbetarklassen och medelklassen knappt har råd att handla kommer priserna att stiga ännu värre för att kompensera bortfallet av konsumtionen av arbetar och medeklass, de rika kommer att fortsätta handla oavsett vad det än kostar men samtidigt kommer folket inte ens att kunna äta pga att inga pengar finns samtidigt som både kylskåpet och bankkontot gapar tomt.

Totalt kaos kommer att inträffa och staten tvingas då till att inrätta en brutal militär och hänsynslös poliskår för att kuva folkmassan. Det är inte långt kvar tills att allt detta inträffar.


Följer schemat exakt, och vi ska inte glömma bort detta:

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.