Hantera passivt aggressiva är den viktigaste verbala konsten du kan skaffa dig

Se igenom notoriska lögnare underlättar livet väsentligt, och därefter kommer att hantera passivt aggressiva, som det finns mycket gott om i Sverige, aldrig sett nån bland lokalbefolkningen i TRNC, men väl bland svenskar och britter. Passiv aggressivitet och oförmågan att samtala känns som ett västerländskt fenomen.

Kanske för att åsikter är det viktigast av allt, trots att de ändrar på sig ständigt, och byts ut helt under loppet av 10 år för det mesta. Men också för att pratkulturen ska utvecklas, handlingsförlamningen är viktig, och vi lärs att lyssna på vad folk säger och aldrig kolla på vad de gör.

Det viktigaste man kan ge barn är förmodligen papper och pennor.

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.