Gästen har åkt men har lämnat efter sig en boktitel

Skärmavbild  kl

Skärmavbild  klJag har haft en svensk gäst i huset i tre veckor, och det har varit roligt att få se reaktionerna inför allt, och inte minst propagandan hemma – mot verkligheten.

Gästen har fotat juldekorationer i långa banor… och konstaterat att många som möter min hund Ludvig skiner upp och gärna vill klappa om honom.

Skärmavbild  klSå, så var det med påståendet att muslimer hatar hundar och jul.

Jag är rätt säker på att muslimer ska avlivas på grund av deras banksystem, och gästen vill att jag förklarar det i bloggen – på samma sätt som jag gjorde verbalt igår – och det ska jag göra lite längre ner i texten.

Vi har talat en hel del om showen hemma…

Skärmavbild  kl

Jag fick, som sagt, en boktitel och den är hemlig givetvis men passar bra till en bok om hur vi långsamt har lurats in i den fälla vi sitter i nu, och med spets mot hur de unga har använts.Skärmavbild  kl

Jag fick även en ny sax, och en knivslip i avskedspresent, och gästen konstaterade att jag ”ser” nog inte såna där ”praktiska” saker.

Nej, jag hade inte en susning om att min sax är usel… eller att knivarna är slöa. Skärmavbild  klMen julgranarna och ljusspelen ser jag…

 

Skulder är fult; man får inte sätta folk i skuld
nUnga som gifter sig får en lägenhet eller ett hus av familjen, och efter vigseln kommer alla de känner upp på en scen och tar dem i handen, och ger dem ett kuvert med pengar som blir möblerna och första bilen, om inte föräldrarna har fixat det också.

De ska sen dra in lite pengar till mat, el, vatten, gas, kläder, och då de får barn börjar de spara till barnets första bostad… Du kan räkna ut vad du har betalat i räntor och amorteringar… eller kolla hur stora skulder våra 25-åringar har, och fundera på vem som förlorar på detta system.

nPå den bank jag använder arbetar bara kvinnor och de hanterar riktiga pengar, och inte bara digitala, och kommer du på en bra idé går man till dem och berättar vad man vill göra.

Tror bankteamet på affärsidéen går de in och finansierar allt och de äger från start 70-95% av din rörelse men du har rätt att köpa ut dem. Du får en del av ägandet direkt som ”betalning” för att det var din idé

Under tiden tar de sin andel av vinsten, och äger de 90% tar de 90%
nav vinsten. Efter fem år kanske de bara äger 60% – och tar 60% av vinsten – och blir du sjuk t.ex. ligger det i deras intresse att du inte försätts i konkurs på åtta veckor som kan ske hos oss.

I mina ögon är det solklart så att det är just muslimernas banksystem som hotar västs banksters vilket ligger bakom att såväl ISIS som Muslim Brotherhood skapats för att få alla i väst att hata dem och inte ha ett dugg emot att man avlivar dem för gott på samma sätt som judarna förra gången:

n

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.