Aftonbladet har inte analyserat sexfrågan…

Skärmavbild  kl

Riskerar fem års fängelse – för avslöjande klänningen och CBS-News tar upp händelsen som vi ska studera. Det är advokater som stämt den egyptiska skådespelerskan för offentlig sedeslöshet, och jag fick tillbringa sex vintrar i Indien för att förstå hur asiater med flera ens tänker.

Inte bara det, jag har samtalat med äldre cypriotiska kvinnor i timmar, och totalt har jag nog lagt ner hundrafemtio arbetstimmar på frågan.

Jag har dragit slutsatsen efter dessa studier att vi i vår kultur kommer att ”härma” dem längre fram då konsekvenserna av vår egen kultur, som är införd via manipulationer se video nedan, blir kända och accepterade.

Vi måste först studera behovstrappan
maslows behovstrappaGör vi det ser vi att sexualiteten ligger längst ner bland basbehoven; mat, vatten, luft och sex.

Det är egentligen grundskälet till att det är förbjudet i många länder att marknadsföra och försöka sälja sex i det offentliga rummet.

Det är inte skådespelerskans klänning i sig som är det olagliga utan att hon marknadsför sex, sexighet, sexualitet.

Det får man bara göra på bordeller och gigoloklubbar och inte offentligt och måste man tillfredsställa basbehovet sex, som är en drift precis som behovet av vatten, gör man det där.

En 90-årig cypriotisk kvinna frågade mig om det är sant att vi inte har bordeller / gigoloklubbar och jag nickade, hon häpnade, och slog ut med armarna och sa mig att ”ni är elaka, vet ni inte att det är en drift!”

Hon ställde också den intressanta frågan; Har ni många skilsmässor?

Skärmavbild  klDet kunde jag inte neka till, och efter en timmes samtal förstod jag varför hon frågade det.

Eftersom sexualiteten är en drift söker folk sexpartners via one night stand, har sex med folk de inte känner nämnvärt, etc och risken är stor att det blir ett förhållande av det hela och som inte kan hålla i mer än 18 månader då inblandade hormoner försvinner.

Risken är stor att ett barn hinner födas, och hos oss har paret ofta hunnit göra slut innan ett barn ens är ett år.

Mannen måste i princip vara känslomässigt bunden innan kvinnan blir det via sexualiteten om det ska kunna hålla och kunna djupna till en verklig relation, och inte enbart röra sig om att två slår sig samman av sexuella skäl för att vi saknar en reglerad sexhandel.

När kvinnor har sex utsöndras ett hormon som binder oss till mannen dvs ligger du med en idiot är du snart sambo med en idiot. Män binds inte alls via sex, och mäns bindning kan ta lång tid, då den fokuserar på känslomässig trygghet eller vi kan kalla det för att psykologiska orsaker binder män. Det skulle ta mig tre kapitel att reda ut det på djupet så det spar jag till en framtida bok.

gigoloHar du sex via bordeller / gigoloklubbar förväntas du inte inleda någon relation utan det kretsar runt basbehovet sex och är så att säga ”ofarligt”.

Det är en uppgjord affär och anses inte dra igång: Sexual Intimacy and Its Connection with Aural Energy

I vår kultur är det normalt att marknadsföra sig själv som ett sexobjekt, och jag ser det rätt ofta på Cypern då svenskor kommer lätt klädda som om de arbetade på just en bordell och får polisen syn på dem ombedes de att åka dit ut om de vill sälja sex och till gigoloklubbarna om de vill köpa.

Skärmavbild  klHinner inte polisen säga till lär lokalbefolkningen göra det eftersom sexualiteten inte ska vara en handelsvara. Den ska behandlas som en basbehovsfråga, och i privatlivet vara en glädje för såväl mannen som kvinnan i ett fast förhållande.

För oss, som kommer ifrån det enda landet i hela världen som inte har en reglerad och kontrollerad sexhandel, blir det nästan en revolution att studera deras sätt att tänka och hantera frågan.

Det är mycket att tänka på eftersom din egen sexuella aura blandas med den du har sex med… och har någon av er haft sex med en tredje eller fjärde person nyligen är dennes energi kvar och det kommer att sluta med att ni båda känner er djupt förvirrade samt kan skadas av det.

Skärmavbild  klMEN det Aftonbladet menar är att de är omoderna idioter, som bor på stampade jordgolv och rider på åsnor, och att det är helt obegripligt att man kan få fängelse för att man marknadsför sex offentligt. I verkligheten är vi omoderna och långt efter i sexforskningen.

I dessa länder behöver inte 1,6 miljoner gå på psykofarmaka av typen lyckopiller, självmorden är mycket få, skilsmässor är okej men inte frekventa som hos oss, och en majoritet av barnen i klassen saknar inte en pappa.

Skärmavbild  kl
Sexhandel är tillåten på anvisad plats

Jag hade nyss en svensk gäst här på norra Cypern som konstaterade att det saknas ”raggande” och gästen hade nobbats att gå in på nått musikställe för man fick bara komma in i par.

Jag gissar att det är deras sätt att försök stävja skandinavernas marknadsförande av sex för de orkar väl inte ringa polisen i ett. Gästen sa också en sak som jag ska sova på en vecka; ”Raggandet skapar mycket svaga män.”

Skärmavbild  kl

Börjar vi fundera i dessa konsekvenstankar är fängelsestraff en helt rimlig påföljd för att försöka marknadsföra sex offentligt vilket alltså är förbjudet.

What Your Sexual Aura Color Says About The Kind Of Lover You Are

https://www.youtube.com/watch?v=DVwlAL4ICYQ

https://www.youtube.com/watch?v=EDcOM3XgHkU

https://www.youtube.com/watch?v=S–9RVxHamk

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.