Fyy 17! En bok om tonåringar

Fyy 17! En bok om tonåringar

Denna bok är skriven för dig som inte har tid och ork att uppleva den forna goa femåringen skrika:

– Du kan dra åt helvete!

Den är skriven för att stärka tonårsföräldrarna – för att ge dem råg i ryggen och mod att sätta gränser.

Fyy 17! är en ovanlig bok om tonåringar – besk, fördomsfri och kärleksfull. Den är en ny sorts handbok – med en blandning av praktiska råd, konkreta och handfasta, och novellartade berättelser, utsnitt ur tonårslivet sådant det kan te sig i dagens Sverige.

Om det vet Lena Holfve mycket: hon har erfarenhet av tio år som nämndeman vid Stockholms tingsrätt och lika många år som fosterförälder, då hon förutom de tre egna barnen tog hand om femton fosterbarn. I boken ingår även ett samtal om tonåringar och religion med biskop Ingmar Ström.

Boken finns på bibblan.

The following two tabs change content below.
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.
Spread the love