Europa måste vakna upp akut

usaUSA började bearbeta oss på 80-talet på allvar via TV-produktioner av typen ”Dallas”.

Det är inte fel att säga att svenskens världsbild är en Hollywoodprodukt. Önskan nu att folk i Europa ska vakna upp, och se vad USA / Imperiet håller på med är nog en önskedröm. Folk känner inte ens till det brittiska imperiet. Tanken att just USA vill oss illa sitter nog långt inne.

Skälet till att vi badades i propaganda torde ha berott på motståndet mot Vietnamkriget, och att det hade fötts ett USA-motstånd, som till varje pris måste brytas ner, vilket skedde ganska snabbt. Idag ser jag Sverige som en direkt lydstat.

https://youtu.be/-8tQfyUVx_4

Listan

https://youtube.com/playlist?list=PLVmHtRW0bTN-JTFHL-U02jVf9mtP0oe6D

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.