Iran är en möjlighet, en fabrik smälldes i luften igår

CIA genomförde en kupp 1953 i Iran, och vi lärs att de är muslimer där. Men vi hörde studenten säga att så är det inte. Hur som, så är det inte helt otroligt att det blir Iran slutligen som sopar väst av banen. Inte i morgon, men väl inom tio år. De anser att USA är Satans land, och ordet satan betyder ”åklagare”. Väst gör inte mycket annat än att anklaga alla för den ena vansinnigheten efter den andra. Jag t.ex. ska bo i ett land som är ockuperat av Turkiet, med mera.

Vi såg för ett tag sen hur hela väst matades med att nån kvinna skulle ha slagits ihjäl av polisen, nys, det fanns inte en skråma på tjejen. Propagandan runt just Iran har varit maxat i hela mitt liv.

Det var också en iransk general som mördades på order av Trump, och för ett dygn sen smälldes en fabrik i luften, se video 2, och det lär inte Rapport meddela. Efter 70 års terror kanske de sätter ner foten en gång för alla?

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.