Ett parasoll från läsare

Det kom in pengar till min födelsedag, ni vet själva vilka ni är, och de är nu förvandlade till ett parasoll, som skuggar tangentbordet. Det förra gick i graven i höstas, och jag bugar. Tack så mycket! Utan parasoll lär det inte gå att flytta ut, vilket jag nu gör, idag.

Det har varit intensiva dagar, inte minst pga resan till syd, känns som om man åker till en annan planet. De har allt som finns i väst; Mc Donalds t.ex. och de finns inte i TRNC.  I matbutikerna har de många meterlånga frysdiskar, vi har få och korta, här lagas mat på riktiga och färska råvaror.

Men så är det, saknar man väst så är det bara två mil dit.

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.