En ny värld ska öppna sig?

En svensk optiker sa mig att jag borde be en ögonläkare kolla mitt högra öga, det var flera månaders väntetid i Sverige med remiss, och jag sökte därför en läkare på Cypern. Eftersom jag inte hittade till kliniken använde jag en ny chaufför, en tjej född i England av turkcypriotiska föräldrar, och som flyttade till Cypern för femton år sen, har barn på ön och maken äger taxibolaget.

Vi satt ett tag i väntrummet, och en engelsman kom in och klagade målarfärgen av väggarna, och hon försökte förklara för honom att om du klagar över vädret blir det bara mer av det du klagar över. Du drar det till dig, och han skakade på huvudet, och klagade vidare, och berättade att precis alla var dumma mot honom, och han var ett sant offer.

Hur deras samtal avslutades hörde jag inte därför att den kvinnliga cypriotiska doktorn kallade, och undersökte, och sa mig att din optiker har inte riktigt rätt för du har inte den farliga sjukdom hon befarade.

”Men det är bra att hon sa till dig att gå till en ögonläkare, för du har en sak i ögat som jag kommer att undersöka på djupet, så vi får kartlägga att det verkligen är som jag tror, så kom tillbaka på lördag så ska vi göra ett par tester till, som vi inte kan göra nu eftersom du fick droppar i ögonen, och sen ska du in till sjukhuset, jag behöver lite röntgenplåtar.”

”Vad är det du tror?”
”Jag tror att du haft detta problem sen du föddes, och du sa mig att du fick glasögon då du var 35 år. Hur såg du innan? Hur kunde du se på höger öga?”
”Det sa han som gav mig glasögon då, det minns jag!!! Han frågade just hur jag hade kunnat ta mig fram.”

”Jag förstår att han frågade det. Vi får se efter röntgen och min undersökning om jag har rätt eller inte, jag har nog det, men jag vill bevisa det. Det är inget farligt alls men det förklarar varför hon trodde att du kunde ha en farlig sjukdom som kommer efter 60. Det kan jag säga redan nu att den har du inte alls.”
”Hur kan man ha missat det i alla år? Ett helt liv!!!”

”Ingen har brytt sig, ni har väl gratis vård i ditt land precis som i England, ofta ingen vård alls, för det blir billigast? Optiker har sett att du behöver glasögon men de har aldrig tagit reda på varför för de kan inte. I ditt land får de skriva ut recepten men det får de inte här. Det får bara läkare, de ska tillverka glasögon, inte bestämma. Om det är som jag tror ska du inte ha det recept optikern i Sverige skrev ut, du ska ha ett helt annat, och det kommer att leda till att du kommer att gå mycket stadigt på ett sätt som du aldrig har kunnat förr.”

”Det har hänt att jag har fallit! Bröt benet en gång!”
”Precis! Har jag rätt har du haft helt fel glasögon i 30 år, och har jag det kommer du inte ramla pga ögat mer.”

Pris 150 lira för doktorn 30 minuter = 236,72 sek, taxi i 2,5 timmar 268,28 sek.

På väg åter frågade jag chauffören vad det var för fel på engelsmannen, och hon svarade mig:
”Han tillhör den delen av den europeiska befolkningen som vägrar ta ansvar för sina egna handlingar. Han har fel fru.”
”Fru?”

Hon nickade, och drog en föreläsning som vi skulle kalla för ”bakom varje framgångsrik man står en klok kvinna” och att man är inte det minsta framgångsrik om grannarna har sågat ner ens fikonträd, och allt annat som hade hänt honom, varför det i hans egna ögon var väldigt synd om honom.

Här har vi en smart tjej som ger sig på ämnet energier
Och en sak är jag tvärsäker på; den typen som den klagande engelsmannen kommer inte att kunna andas i den nya energi som nu vräker in över jorden. Hur som, kvinnan nedan ifrågasätter teorin att vi skulle dra saker till oss. Hon är inne på att vi får vad vi ber om.

Ett fåtal av mina läsare ogillar artiklar som handlar om energier, och det är så att man behöver inte läsa dem. Jag själv lär inte lägga ner dem utan säger nog mer; Det är en Lenagrej som du inte kommer att förstå. Om du sätter dig in i det, kan ta år, kommer du att förstå, och då är det spännande med kvantfysik.

 

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

2 Comments

  1. Säkert finns det ännu fler som retar sig på David Icke och hans ödlor. Men det förändrar ju inte det faktum att han är duktig på Rothschild, banker, frimureri och lite annat. Om folk retar sig på dina energi-artiklar så missar dom en massa annat som kunnat vara av intresse för dem. Men det blir ju deras förlust. Dom får väl leta upp folk som inte pratar om vare sig ödlor eller energier. To each their own.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.