En stor dag idag!

n

Jag har ju tagit makten…  och petar således ut en av mina böcker, ska ske idag, så att jag får mer än 2.81 per styck… dvs tio gånger mer. Adlibris kör redan:

Skärmavbild    kl

Skärmavbild    klIdag går jag till posten, och skickar iväg mitt enda exemplar av ”Älska lagom”, som folk frågar efter rätt ofta, och den ska scannas i Rumänien, och de tar 0,75 per sida, och en svensk dito ville ha 225:- per sida. Man tar sig för pannan…

När den kommer åter som ett worddokument ska den ut som e-bok, och sen som hårdbok, och det är inte omöjligt att jag läser in den också.

Det är bara jag som ska dubblera mina inkomster, deadline är i augusti – september nånting, för att få VISA i TRNC.

Misslyckas det blir det Indien
Det är inte helt omöjligt att jag skriver en kriminalromanserie längre fram men jag tänker inte göra det av ekonomiska skäl.

Jag vet ett gäng som nånstans hoppas på att det ska gå åt skogen för mig att snabbt dubblera… alla utom min hund för han vill nog inte flyga i många timmar instängd i en bur i lastrummet.

n

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

5 kommentarer

  1. Jag hoppas att du lyckas öka din inkomst,för att kunna vara kvar på Cypern.
    Du är en handlingskraftig kvinna.

  2. Jag med, ber för att allt ska gå bra för dig i framtiden. P.S. köpte din bok” Utmattad” för en tid sedan och nu har jag börjat följa råden som finns där, mår redan lite bättre tack vare guldmjölken, men har också en lång väg att gå. Stor tack för att du finns! Kram ♥️

  3. Det ordnar sig! Själv har jag fått ännu fler uppdrag. Nån sa till mig för 10 år sedan: Ju äldre man blir desto fler efterfrågar ens tjänster. Så länge man är frisk och kry och gillar att jobba löser det sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.