Hotbilden mot västerlänningen – svensken

judar

Den äkta hotbilden:

Men vi ska bekymra oss om annat:

se dig i spegeln av ingmar strmJag var i Israel 1985-86 nånting med biskop Ström, vi reste runt med en grupp läsare som köpt resan via Tidningen Vi, och mitt jobb var att alltid sitta bredvid Ingmar, likt ett skyddsskal. Under den resan sa han många saker jag minns, en av dem var:
-Muslimerna kommer att dominera, de föder 5-6 barn.

Det var nog första gången jag insåg att vi utrotar oss själva.

Ovan har vi en turkcypriot, som har fått ett brev, och i mina ögon är det skrivet av en britt, en alkad britt, och innehållet kan gissningsvis avlyssnas även på många brittiska barer. Det är postat i vart fall från England och ordvalen säger mig att det är en britt.

Det västerländska hatet börjar stå även mig upp i halsen, och det känns som en ww2-repris, men då var det judar.

Ovanför videon fann jag denna text:

 

 

 


Skärmavbild kl
ISIS-teaterapor åker dit

-Hotbild finns ingen. En massa terrororganisationer utnyttjar oss, ger sig ut för att vara vi, sa kidsen.

Jag har fått en video, av kidsen, som startar där detta förklaras. Man får inte försvara heliga böcker med våld.

Hur som helst, så behöver de inte slå ihjäl oss, det gör vi så bra själva. De behöver inte ens förgifta oss, fixar vi också själva via industrimat, om inte annat.

Jag är rätt säker på att vi ska hata muslimer för att deras bankväsende är helt suveränt i jämförelse med västs, se video 2, och ingen ska ens komma på idéen att resa till ett muslimskt land och där upptäcka det. Ordet ”sharia” används inom bankväsendet, och det ordet är extremt förvrängt. Ordet i sig betyder ”vägen till vattenkällan”.

Jag kan ge ett av många exempel på hur det förvrids. Feminister har gått i taket för att döttrar får ärva mindre än söner. Det beror på att döttrar ofta får en lägenhet eller ett hus av familjen då de gifter sig. Det är ett slags förskottsarv vilket leder till att hon har suverän makt över hemmet. Vi tror att de lider… Självfallet ska då söner ärva mer än sina systrar.

Hotet mot oss är främst internt.

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.