Service är en maskulin energi + jag tar mycket ledigt i tre dagar

service

Jag berättade en gång för en biluthyrare, som satt vid mitt köksbord och skrev kontrakt, att vi ofta får åka långt utanför städerna för att hyra en bil.
-Förstår de inte att du inte har nån bil om du hyr en???

Service är en maskulin energi, den är helt intakt i TRNC, männen sätter dessutom en ära i att ge inte minst kvinnor service.

Det är en faktor som gör det lätt att leva här.

Om tre dygn ska jag ställa bilen olåst utanför med nyckeln under förarsätet så hämtar de den, och den kommer om tio minuter.

Jag ska besöka landsbygden bland annat, åka till ambassaden i syd på måndag, och bilen kostar 825 sek för tre dygn med lämning och hämtning.

 

Vi har inte regn nu även om det är vinter och regnperiod

https://www.youtube.com/watch?v=jIDPx2VbgBo

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.