Jag blev så tagen så jag är dödstrött + ryssknaset

Som vi har sett erkänner man numera mögelförgiftningen, och har hittat en ny ”lösning”; ACT-terapi.

Folk ska lära sig att acceptera sitt tillstånd. Den som har haft en så kallad hjärndimma vet att det är ren tortyr, och jag anser mig veta att många lär ta livet av sig. Boverket tror att 2,7 miljoner kan vara drabbade, och stämmer det har vi 2,7 miljoner som garanterat inte kan tänka. Läs mer om ACT

Man vet numera att KBT-terapi inte hjälper utmattade (biter inte på förgiftningarna) så nu omskolar man KBT-terapeuter ill ACT-terapeuter… så kan de fortsätta att fakturera Landstingen  miljoner.


Sverigebilden darhus e
Ateljé Lugnet, Boden

CNN gjorde mig ännu tröttare, de är förvånade över att ryssen stöttar ”Putins krig”.

Det är inte hans krig, det är Dumans krig. Det kanske förklarar saken? Ryssar kan dessutom såväl historia som ideologier. Vilket förklarar saken än mer.

Energifolket är rätt eniga om att mars blir den intensivaste månaden på ett decennium och om Plutokraften ska riva ner allt som inte fungerar så får den väl börja med CNN och Socialstyrelsen?

Blir det något kvar av väst alls? Det är det enda jag hör från Sverige att ”inget fungerar” och en läsare berättade idag att bebisar kläs könsneutralt; i grått och svart, med lite vitt, precis som under Stalin-Sovjet-tiden.

Video 2 bevisar det gamle president Denktas alltid sa:
-EU är tjuvar och banditer.

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.