Uppdat; En läsare kommer att bli lycklig nu

 

Jag hade en av er nere för nått år sen, som blev enormt förtjust i krogägaren Ugurs mat, och under Covid fick han till och med sälja bilen… Han åkte en -59:a ett tag.

Jag har känt honom sen dag 1, vi har alltid varit goda vänner, han har väl 2 000 stycken, men numera är banden starkare än någonsin därför att jag sa under Covid;
-Om du inte har mat nån dag så kommer du hit.

Han jobbade som fastighetsmäklare ibland, men nu är han igång på ett nytt ställe.Jag har bokat ett bord lite senare i månaden… Han får värma upp köket först. Läsaren ansåg att hans mat är i världsklass, sant.

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.