Du måste ha rätt tajming

christina

Jag funderar på om jag skulle ta och dra på mig lite begagnade kondomer, bajs på posten, mordhot, minst tio våldtäktshot, och ett par tusen upprörda e-brev. Vad tror ni om den sysselsättningen i höst?

Skärmavbild    klSätta ihop en e-bok om fallet Christina som blåste folk, och som givetvis startade en insamling, och folk rasade för att hon fått tre månaders fängelse ,som hon påstod, för hets mot folkgrupp.

En villkorlig dom revs upp, avseende försök till utpressning, och som ett brev på posten satt damen ”överallt” och försökte PRESSA folk känslomässigt på pengar.

Kan väl bli tio sidor…

Så tar vi pedofilfrossan tio, femton sidor, som också har startat insamling.

Därefter kör jag damen som samlar in pengar, sen 90-talet, för att sprida att vart femte barn utsätts för sexuella övergrepp av en familjemedlem.

De är inte 20% utan 2% och det roliga är att de hänvisar till den forskning jag läst också nu, och i den står det 2%. De utgår ifrån att ingen läser den?

Slutligen lite text om medborgargardet som jagar illegala jägare ,som inte heller existerar, och som samlar in pengar, och en intervju med Karl Hedin om hur det är att sitta häktad en månad på falska grunder.

Målet
nOch så gör jag påståendet att klassiska bedragare har fritt spelrum att göra reklam för sina insamlingar via alternativmedia, som inte ens kollar deras bakgrund, och dels hjälper de dem att blåsa folk på stålar, och dels skapas en bild som faktiskt är helt förljugen. Man får inte tre månaders fängelse för hets mot folkgrupp hur som…

Skärmavbild    klDet kan ju bli en atombomb…  som möjligen kan få alternativmedia att skaffa sig lite integritet?

En sådan bör sälja, så jag kan köpa mig en liten bil, eller så fortsätter jag att gå, och skippar begagnade kondomer, bajs på posten, mordhot, minst tio våldtäktshot, och ett par tusen upprörda e-brev. Man är eller blir sina val.

Jag ser ju hur de gör; SKANDAL!
Vart femte barn är… Nu måste vi KÄMPA!!! Vi måste ha in medel för att kunna KÄMPA!!!… och så väljer de sådana ämnen som gör folk upprörda; små barn, pedofiler, vargar.

De är en helt ny typ av bedragare; Internet-blogg-bedragare, men med samma metoder som klassiska bedragare, som förr fick ta sig in fysiskt i grupper t.ex. Lions.

”Skandaldomaren” har t.ex. inte gjort något fel
Skärmavbild    klDet är juristen som inte kan rättegångsbalken, och honom borde jag gräva upp också, eftersom jag inte tror på att han ens är jurist.

1000 anhöriga ifrån Estoniakatastrofen har i vart fall trott det, och de har betalat ut miljoner till juristen, och nu förlorat och får betala rättegångskostnaderna i Frankrike. Nya miljoner som ska ut. Hur kan man vara jurist om man inte vet ens hur en rättegång går till?

Man måste ha rätt tajming!
Sadhguru förklarar det väl, och så är det säkert, men om jag skrev till honom om mina yogaenergier, varav minst två leder till att jag har pionjäruppgifter som ska göras. Dvs jag ska inte ha tajming utan ska vara just för-fattare.

lakritsDå lär han väl skratta bullrande, och säga mig att den där tredje yogienergin har du fått för att stå ut med det.
-Du har ju fått 2,8 kilo lakrits! Skriv!

Men, det ska fan vara pionjär… men jag ska inte klaga, det är tusentals individer som kämpar på inom UMS, och de förstår vad jag säger.

Läsarna här förstår också
Jag håller ju på med ett experiment dvs tar reda på om man textvägen kan lugna folk och det är klart att en skribent bör kunna det på samma sätt som Hitlers talskrivare fixade det motsatta. Denna läsare talar nästan om ett slags ”beroende” av texterna vilket antyder att de möjligen utlöser endorfiner? I så fall är jag på rätt spår, och det är en konst jag vill lära mig.

Hej svejs Lena

lbHoppas innerligen att allt är bra med dig. Vi kom hem från Norge/Lofoten för x antal dagar sedan och det var nog en av de vackraste platser jag/vi någonsin har besökt.

Nu är jag icke på något vis berest, men, det var underbart att få ta del av allt det fantastiska som Lofoten kan erbjuda.

Under mina semesterresor/ledigheter o s v så stänger jag oavkortat alltid ner allt vad nyheter, bloggar, alternativmedia och liknande heter. Med undantag för dig Lena. Dig följer jag varje dag – det ger mig sådan kraft, glädje, styrka och energi i massor så jag finner inte ord!

Dina texter, din intelligens, dina analyser, din förmåga att läsa av det som sker i samtiden mm. mm. mm. Sammantaget, jag är/blir så makalöst glad, lugn, harmonisk o s v när jag tar del av det du publicerar!

På ren svenska än en gång. Jag har aldrig, aldrig, aldrig någonsin tidigare sett något liknande vad det avser klockrena analyser, iakttagande, intellekt, kunskap, vetskap, humor and so on. Du är bäst Lena, det tycker jag – och det menar jag!

Bästa och varmaste kramar/hälsningar till dig
NN

Tack, jag bugar, och det var rätt tajming!

https://www.youtube.com/watch?v=eW_2TltVQWA

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

1 kommentar

  1. Håller folk på så länge som sedan 90-talet så tänker jag på energi-vampyrer. Men det ska gå och blockera sådana. Kommer inte ihåg hur man gör men kommer göra nån sökning när jag får tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.